Kääpiöitä, 17.10.2015


IMG_6680

Kolme kääpiötä rivissä

Kääpiöistä olen muutaman kerran maininnut, mutta mitään sen kummempaa todistusaineistoa niistä ei ole näkynyt. Nyt ne ovat kuitenkin valmiita, joten kaikki pääsevät näitä ihailemaan. Tässä siis kolme kappaletta kääpiösotureita kirveen ja kilven kera Warhammer Fantasy Battlen kakkos-/kolmoslaitoksen ajalta. Keskellä päivää koitin ottaa kuvat, mutta vähän hämäränoloisia niistä näytti tulevan – ainakin pienissä kuvissa. Väreiksi tuli aika lailla kirkkaat perusvärit. Sininen, punainen ja keltainen ovat vahvasti esillä, vihreä, harmaa ja ruskea sitten siinä täydentämässä. Kaikille tuli eriväriset parrat ja tossut, ei niillä kaikilla tarvitse mustia tossuja siis olla.

Dwarf Lord

Dwarf Lord

Samaan syssyyn valmistui myös tämä kääpiölordi, joka on muutamaa laitosta ja vuotta tuoreempi kaveri. Sopii kuitenkin esimerkiksi omistamieni pitkäpartojen sekaan kuin nakutettu. Tuosta kuvasta muuten huomaa, että aika sotkuisasti on maalattu naama. Täytynee hiukan harmaita korjailla nenästä ja poskesta vielä ennen lakkausta, vaikkei tuota maalatessa juuri huomannut. Tästä tuli värittömämpi kaveri, levyhaarniska ja pitkä parta peittävät suurinpiirtein kaiken alleen. Korostelin sitten metalliosia sieltä täällä kullanvärillä esimerkiksi riimujen kohdalla. Tykkään tästä kyllä aika lailla, ainakin jos ja kun korjailen tuota naaman väritystä vielä hiukan. Tässä on selkeästi komentaja-ainesta kääpiöilleni.

IMG_6682

Tältä ne sitten pelipöydällä näyttää omiin silmiin…

Tässä sitten selkäkuva kaikista, tältähän ne tosiaan omiin silmiin näyttävät toivottavasti suurimman osan mahdollisesta peliajasta, kun rynnivät vastustajan kimppuun. Hyllyillä ja vitriinissä sitten toki naamapuoli on paremmin esillä. Tästä kuvakulmasta näkee noita värejäkin vähän paremmin.

Jos pelaamista miettii, niin nyt mulla on parikymmentä tavallista kääpiötaistelijaa, joten ainakin kutoslaitoksen armeijakirjan mukaan saisin jo sääntöjen mukaisen armeijan kentälle, joskin pistemäärältään vain reilut 500 pistettä plus riimut. Tavallisten tallaajien pitäisi kuitenkin olla mielestäni armeijan kuin armeijan selkeästi suurin osa, joten maalailen näitä perustaistelijoita pikkuhiljaa lisää ennen kuin siirryn esimerkiksi mainareiden pariin. Sitä sitten ei taas tiedä, että miten suunnitelmat oikeasti toteutuvat… Seuraavassa päivityksessä sitten ehkäpä taas Elrondin matkaa kapteeniksi.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.