Vanhoja kääpiöitä, 24.10.2015


IMG_6692

Kääpiöiden sotakoneita ja miehistöä

Nämä kääpiöt tulivat postissa jo torstaina, mutta kun en ole ehtinyt kuvaamaan tai kirjoittamaan, niin pääsevät julkisuuteen vasta tänään. Viidellätoista eurolla irtosi huuto.netistä tämä läjä, joka muodostuu pääasiassa vuoden 1987 Citadelin kääpiöistä. Oikealla näkyy muutama sotakone ja miehistöt. Kolmea sotakonetta noista osista ei taida saada tehtyä, mutta kaksi kai nyt ainakin. Miehistökin on vähän mitä sattuu, yksi on ainakin Goblobberin henkilökuntaa. En ole tarkemmin ehtinyt vielä tutkia, että keitä nuo kaikki ovat ja puuttuuko noista sotakoneista mahdollisesti jotain osia. Tuo lippua heiluttava käsi lienee jostain ihan muualta, ei ainakaan kenelläkään noista kääpiöistä sovi.

IMG_6693

Kilvet, alustat ja mitä lie

Samaan pakettiin kuului myös nämä vasemmalla näkyvät kilvet, alustat ja valkoiset nappulat. Alustoja tuli siis viisi, kääpiöitä kahdeksan, joten vähän arpomalla tuo paketti on koottu. Kilvetkään eivät vähemmän yllättäen ainakaan kaikki ole kääpiökilpiä, mutta eipä noille kovin monelle kilpiä kuulukaan. Kääpiökilpiä on kyllä varastossa, joten sikäli ei tule ongelmaa ja eiköhän näillekin kilville jotain käyttöä keksitä. Nuo valkoiset nappulat vähän ihmetyttävät, ovatkohan ne jotain käyttökelpoista tavaraa vai jotain roskaa? Todella vanhat Citadelin muovifiguthan oli tehty valkoisesta muovista, joten nuo voisi melkein olla vaikka jotain palasia niistä. Muovifigujahan tässä ei tullut yhtään, paitsi nuo kilvet.

IMG_6694

Lähikuvassa kääpiöt

Tässä vielä kääpiöt tarkemmassa syynissä, löytyy kolme Norse-kääpiöitä, lataajaa, komentajaa ja ties mitä. Täytyy joskus ajan kanssa näitä tosiaan selvitellä, että mikä kuuluu minnekin ja mikä ei. Nuo Norset nyt ei ainakaan sotakoneiden miehistöihin kuulu, muut saattavat. Jep, katsellaan kuinka näiden käy. Ihan ykköslistalla eivät ole maalausjonossa, mutta kuitenkin.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.