Kapteeni, 29.10.2015


IMG_6701

Haltiakapteeni

Eilen tämäkin sankari valmistui, tänään tein tarkistuksen paremmassa valossa ja totesin valmiiksi. Kovin hyviä kuvia en taaskaan saanut. Tässä uudessa kämpässä ikkunatkin ovat ihan väärään suuntaan valon saamiseksi, viikonloppuisin saattaa päivällä onnistaa, mutta ei välttämättä. Toki ulkona alkaa olla sen verran pimeätä ja sumeaa muutenkin, että joutunee keinovaloon tyytymään täysin.

Mutta varsinaiseen asiaan, ihan nätti kapteeni tästä mielestäni tuli. Pää istuu kivasti paikalleen ja suuntautuu mukavasti miekan kärjen suuntaan, joten ei näytä asentokaan ihan pöhköltä. Väritys on tuttu ja turvallinen haltiaväritys, tummansinistä ja tummaa kultaa siis lähinnä. Tämä kun on kapteeni, niin päätin koittaa silmien maalausta, tuossa alemmassa kuvassa ne näkyvätkin kaiketi aika hyvin.

High Elf Captain

High Elf Captain

Tämän jälkeen saakin sitten joustavamman haltiaporukan kentälle, kun on kaksi rivikapteenia suurien sankareiden lisäksi. Täytynee maalata rivimiehiä seuraavaksi, niin on kohta tuhannen pisteen joukko valmiina. Sellainen massa ei kyllä taida kovin helposti pelikentälle päästä, mutta näyttänee vakuuttavalta hyllyn reunalla ja antaa valita parhaiten maalatut yksilöt pöydälle.

Seuraavat figut onkin sitten jo tässä sivumennen pohjamaalattu, joten lisää on tulossa. Ja jos sitä jotain peliäkin tässä lähiaikoina olisi… Taitaa olla.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.