Tuloksetonta touhua, 7.11.2015


IMG_6730

Ensimmäisen jakson tilanteita

IMG_6731

Tasoitusmaali, gobbojen kenttäpuoliskolla yhteensä kolme pelaajaa

IMG_6732

Molemmat peikot nurin

asda

Reavers siis hyökkää tuonne takareunaa kohti – melko avointa

as

Päätöshetki

Otsikon on siis tarkoitus kertoa, että Reikland Reavers kohtasi Peat Bob Beat Boxersin Blood Bowl -ottelussa, jossa yritettiin yhtä ja toista, sattui sitä sun, mutta lopulta aikaiseksi ei saatu juuri mitään. Varsin viihdyttävä ja kiva peli oli silti.

Ottelu pelattiin tuttuun tapaan Kerttu-areenalla, auringonpaiste häiritsi heittopeliä ja 26 000 katsojaa, joista valtaosa oli Reaversin puolella. Tasaväkiseen otteluun ei kumpikaan saanut ylimääräisiä apuja. Reavers tosin joutui turvautumaan pitkäaikaisen hätäapupelaajansa Jürgin apuun, kun joukkuetta ei muuten saatu täysimääräiseksi. Reavers pääsi aloittamaan, ja aurinko meni pilveen. Valmentaja oli edelleen ruosteessa, hyökkäyskuvio oli muuten näppärä, mutta takakentällä ei ollut ketään heittämässä palloa… Saatiin se pallo sieltä lopulta napattua ja lähdettyä reippaaseen hyökkäykseen, mutta rohkea syöttö päätyi katsomon kautta aivan väärään paikkaan. Goblinit lähtivät vastahyökkäykseen, mikä saatiin torpattua. Valmentaja hätäili ja huusi nopeata peliä, mikä johti syöttötyöskentelyn epäonnistumiseen ja pallon päätymiseen goblineille. Hyppykeppi-goblin onnistui pomppimaan ja väistelemään itsensä sairaalakuntoon, apteekkarin apuakin tarvittiin. Lopulta jakson jo lähennellessä loppuaan goblinit tekivät 0-1 -johtomaalin. Jakson lopulla nähtiin vielä vähän nahinointia puolin ja toisin.

Toiselle jaksolle Reavers lähti kääntämään puolustuspeliään tasoitusmaaliksi. Valmentaja pitikin oivan puhuttelun pelaajilleen. Ja niinhän siinä kävi, goblinien hyökkäys saatiin nätisti pysäytettyä ja pallo maahan. Siitä sen nappasi Kurt, joka vihdoin onnistui syötössään, jonka nappasi Karl kiinni. Goblinit koittivat katkaista syöttöä, mutta eivät onnistuneet. Karl näki edessään tyhjän kentän ja pinkoi minkä jaloistaan pääsi maaliin tasoittaen tilanteeksi 1-1. Toinen jakso ei ollut edes puolessa välissä.

Valmentaja oli tyytyväinen ja piti samanlaisen puhuttelun kuin jakson aluksi tarkoituksena tehdä voittomaali. Tässä kohtaa peli alkoi muistuttaa jälleen ensimmäistä jaksoa, pallo vaihtoi omistajaa, pelaajat nuolivat nurmea, mutta ei sen kummempia. Kurt sai toki tintattua yhden goblineista sairaalan puolelle ja Max sai vastaavasti goblinin pommista pahan osuman. Nähtiinpä sekin, että ihmiset tirpoivat molemmat peikot samanaikaisesti maahan.

Viime hetkillä Reavers sai vielä melko avoimen hyökkäyskuvion, mutta kun ei sitä palloa saatu ilmasta kiinni eikä liukkaita goblineita saatu nurmeen kiinni, niin lopulta tulokseksi jäi 1-1. Edellisen ottelun tapaan Hugo oli loppuhetkillä huomion keskipisteenä koittaessaan tehdä voittomaalia siinä onnistumatta. Parhaan pelaajan valitsevatkin näemmä tällä kaudella vastustajan edustajat, sillä Hugo sai jälleen tämän kunnian. Tapahtumarikas ottelu viihdytti katsojia ja fanimäärä nousi, kassaankin ropisi lisää kultakolikoita. Seuraavaan otteluun päästäänkin sitten taas täydellä joukkueella, kun vakavampia vammoja ei tullut.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s