Rähjäinen haaste, 17.11.2015


IMG_6745

Pohjamaalissa

Kääpiöitä

Kääpiöitä

Marrasmaalauksen kolmannen haasteen teema on ”rähjäinen”, joka ei kyllä osu mihinkään jäljellä oleviin figuihin mitenkään. En tästä kuitenkaan aio lamaantua, vaan maalaan ne figut, joita eniten ”tarvitsen.” Toki voisin maalata nämä kääpiöt rähjäisiksi, mutta kun muut figut ovat kirkkaita ja siistejä, niin en usko lähteväni kikkailemaan näiden kanssa. Valinnakseni tuli siis oheiset kolme kääpiötä.

Illalla käytin pienen hetken (jonkun kolme varttia kai) maalaamiseen ja tuli yllättävän paljon väriä. Toki nuo ovat melkein kaikki pohjavärejä, jotka täytyy vielä maalata uudestaan päälle, mutta kuitenkin. Olen silti henkisesti valmistautunut siihen, että tällä viikolla haaste jää toteutumatta, kun on sen verran kaikkea muuta ohjelmaa.

Maalaaminen nopeutuu huomattavasti, kun pensselissä on hieman vettä silloin kun sen kastaa maalipurkkiin: maalista tulee ohuempaa ja se leviää helpommin. Kyllähän mä sen olen pidemmän aikaa tiennyt, mutta harvakseltaan uskonut, muistanut ja käyttänyt. Toki veden määrän kanssa saa olla varovainen, muuten tulee liian haaleaa. Onneksi saa aina uuden kerroksen päälle. Lisäksi tässä vaiheessa kääpiöt näyttävät aika yhteneviltä, koska maalasin kaikille punaisen nutun ja sitä rataa. Vaihtelen värejä sitten viitan ja hanskojen kanssa, niin ei tule identtisiä kaksosia armeijaani.

Tänään saan ehkä jatkettua, katsotaan miten aikataulu ja suunnitelmat antavat myöten.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.