Avaustappio, 24.11.2015


IMG_6752

Avauspotku ilmassa

IMG_6753

Tasoitusmaalin tuntua

IMG_6754

Jälleen aloituksessa

Ottelu

Kevyt puolustus

Eilen koettiin taas suurta urheilun ja viihteen juhlaa Kerttu Areenalla. Reikland Reavers sai vastaansa Fast and FURiousin, jota oli vahvistettu Fetzglitch-tähtipelaajalla. Häiritsevä auringonpaiste ei houkutellut katsomoon kuin 16 000 katsojaa, joista reilu puolet oli ihmisten puolella. Yleisö oli vähälukuista, mutta raivoisaa. F&F potkaisi aloituspotkun, ja sen leijaillessa ilmassa, yleisö ryntäsi kentälle jyräten noin puolet ihmisistä ja jokusen skavenin. Vikkelät skavenit käyttivät tilanteen hyväkseen ja tekivät varsin nopeasti avausmaalin ihmisten vielä keräillessä itseään ja raahautuen ympäri kenttää.

Takaiskusta sisuuntuneena seuraavassa aloituksessa ihmisen olivat valppaina ja ryntäsivät karvaturrien kimppuun kuin yleisö konsanaan. Mainittavaa vahinkoa ei saatu, mutta peli lähti pyörimään paremmin. Auringonpaiste häikäisi skaveneita ja palloa pompoteltiin heittämisen sijaan. Günther sai lopulta pallon haalittua itsellen keskikentällä ja kun häntä ei siitä irti saatu, niin tasoitusmaali oli lähellä. Pieni väistö, eteneminen laitaa pitkin ja ensimmäiset onnistuneet juoksuaskeleet ihmisiltä pelin kuluessa toivatkin pallon kaukana kärkkyneen Maxin hyppysiin. Hänen vartijansa oli hetkeä aiemmin tyrmännyt itsensä, joten hänen ei tarvinnut kuin ottaa pallo vastaan ja lönkötellä maaliin. Tilanne siis 1-1, kun ensimmäinen jakso lähenteli loppuaan. Aurinko meni pilveen ja vaikka Reavers saikin hetkellisesti pallon omilleen ja se syötettiinkin pois pahimmasta paikasta, niin kentälle hälytetty Fetzglitch rusikoi pelaajan ja pallon nurmeen. Takkukasoilla olikin sitten melko helppo työ siirtyä juuri ennen taukoa 1-2 -johtoon.

Ensimmäisellä jaksolla vältyttiin suuremmilta vammoilta, mutta ihmisten taukotuvalla oli tungosta. Yksi karvatassu sentään päätyi toipilaaksi Jesperin käsittelyssä. Täydellä kokoonpanolla ei siis päästy liikkeelle. Takaa-ajo lähti kuitenkin mallikkaasti liikkeelle, kun aloituksessa oltiin jälleen hereillä ja turkiksia käytiin pöllyyttämässä. Vastaisku oli kuitenkin tulossa, heittäjä-Kurt loukkasi jalkansa ja kohta pian nahkahännät tekivät 1-3 -johtomaalin.

Kavennusmaalia lähdettiin hakemaan entistäkin vähälukuisempana ja Günther otti heittäjän paikan. Hän olikin valppaana ja riensi takakentälle kaartaneen pallon alle ja nappasi sen varmasti hyppysiinsä. Hyökkäys lähti oikeaan laitaan, sieltä kaarrettiin nopeasti vasemmalle ja pallo syötettiin hienosti Maxille, joka oli pelattu vapaaksi. Hän juoksi minkä kintuistaan pääsi maaliviivan tuntumaan. Siellä hänet saatiin kuitenkin irti pallosta näppäräsormisen skavenin ansiosta. Ottipa mokoma vielä pallon hyppysiinsäkin. Muut skavenit jäivät keskialueelle kiusaamaan ihmisiä. Maalialueelle tönitty Max keräsi kiukkuaan ja valmentajan huutaessa vieressä hän onnistui niin sanotussa ”yksi mahdollisuus kuudesta”-tilanteessa ja runttasi palloa kantaneen rännijuoksijan sen verran kovalla voimalla turpeeseen, että vain apuun rientänyt apteekkari onnistui kaivamaan mullat henkitorvesta ja pelastamaan pelaajan. Max ei jäänyt ihmettelemään, vaan noukki maahan jääneen pallon hyppysiinsä ja astui maaliviivan yli tehden kavennusmaalin.

Aikaa olisi vielä ollut hyvin tasoitusmaaliinkin, mutta varsin värikäs ottelu koki seuraavaksi mellakan, eikä pakokauhuinen tuomari halunnut koskea kelloon, vaan halusi poistua paikalta mahdollisimman nopeasti. Riskillä yritettiin, eikä se tasoitusmaali aivan kovin kauaksi jäänyt, mutta skavenien 4-2 -maali oli lopulta lähempänä. Maalialueella odottanut pelaaja ei kuitenkaan saanut palloa kiinni. Lopputulokseksi jäi siis varsin vauhdikkaiden tilanteiden jälkeen 2-3. Reaversin parhaaksi pelaajaksi palkittiin taklausapuja ahkerasti tarjonnut Walther. Valinta oli kokeneen pelaajan uralla ensimmäinen. Vauhdikas ottelu tyydytti faneja ja kassaankin ropisi 40 000 kolikkoa. Kurtin poissaolo seuraavasta ottelusta (näillä näkymin ensi viikon tiistaina) jättää miehenmentävän kolon Reavers-joukkueeseen, joten tässä on joukkueenjohdolla vielä mietittävää. Muita muutoksia joukkueeseen ei tullut.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s