Valmiita, mutta vähemmän rähjäisiä kääpiöitä, 24.11.2015


IMG_6756

Valmiit kääpiöt

Laitetaan tälle päivälle nyt vielä toinenkin kirjoitelma, kun aineistoa riittää. Voisihan tämän ajan käyttää vaikka maalaamiseenkin, mutta on sen verran väsynyt olo, että ei jaksa. Tässä komeilee siis tuoreimmat kääpiötaistelijat. Marrasmaalauksen teemana oli rähjäinen, mutta en näistä halunnut kuitenkaan rähjäisiä siis tehdä. Päin vastoin, kirkkaita ja puhtoisia.

Haaste päättyi jo sunnuntaina, silloin nämä olivat muuten valmiita, mutta alustat olivat viimeistelemättä. Alla oleva kuva kuvaa sitä vaihetta. Silloin oli valaistuskin heikompi.

IMG_6749

Dwarfs

Tänään sain sitten alustat siistittyä ja napsaistua paremmassa valossa ihan asiallisenkin kuvan pitkästä aikaa. Ihan onnistunutta maalausta, itse sanoisin. Silmätkin onnistuivat suurinpiirtein. Kilpien kanssa tuli vähän hätiköityä, kun haaste aiheutti paineita, enkä esimerkiksi tuohon vihreään otukseen ole kovinkaan tyytyväinen. Tuo keskimmäinen sen sijaan onnistui hyvin ja kolmas oli sitten sellainen tavanomainen. Nopeuttaakseni maalausta valitsin muutamia värejä, joilla maalasin kaikki kolme. Kaikki saivat punaisen nutun ja sitten vihreää, sinistä ja keltaista pyörittelin viitan, hanskojen ja pussukan kanssa siten, että kaikista tuli erilaisia. Parroissakin on pientä sävyeroa.

Iänkaikkisen vanha Sunburst Yellow alkaa olla tiensä päässä, tai sitä on ollut kai aina. Sen peittävyys on todella onneton, ja nyt viime aikoina purkin avaaminenkin on ollut tuskaista. Kai se parikymmentä vuotta vanha muovi vaan on aikansa elänyttä. Onneksi tuota keltaista nyt harvemmin tarvitsee, mutta täytynee joku kirkkaan keltainen jossain välissä hankkia. Kuulin myös, että Vallejon Inkit olisivat aika lailla yksi yhteen vanhojen Citadelin Inkkien kanssa, joten ehkä investoin maaleissa seuraavaksi sille suunnalle.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.