Marrasmaalaus päätökseen, 30.11.2015


Goblins

Goblin Arrerz

Gobboja

Gobboja

Marrasmaalaus tuli eilen illalla maalausten osalta päätökseen. Viimeisen haasteen aiheena oli fokuspiste. Valitsin maalattavaksi näitä jousigobboja, kun jousihaltioihin en keksinyt minkäänlaista fokuspistettä maalattavaksi. Näillä sentään naama ja hattu vangitsevat katseen jollain tapaa. Kiire näiden kanssa tuli ja alustat jäivät jälleen tekemättä. Haasteen kannalta se ei ole ongelma, mutta valmiiksi en siis näitä vielä uskalla leimata. Muutenkin kaikenlaista siivottavaa noissa varmasti on, mutta ei sitä kai pidä rivimiesten takia ihan älyttömästi aikaa tuhrata.

Kolme näistä veijareista on selvästi kuullut jostain, että sininen sotamaali oli on kova juttu. Eikä tuon neljännen myssynreunuskaan kovin kaukana ole sieltä taikauskoisemmasta örkkitaiteesta. Näiden maalaamisessa ei ollut mitään ihmeellistä, ihan perusvärejä vaan päällekäin ja vierekkäin. Ainoastaan sinisiä naamoja hiukan harjasin vaaleammiksi, kun menivät väripesun jälkeen niin kovin tummiksi.

Koitan nuo saada alkuviikosta heti valmiiksi, niin pääsen seuraaviin projekteihin käsiksi. Huomenna pelataan taas Blood Bowlia, pitäisi kokoonpano siihenkin saada mietittyä. Lisäksi ilmoittauduin tälläkin kertaa Curtin Analogue Hobbiesin maalaushaasteeseen. Haaste alkaa vähän ennen joulua ja päättyy maaliskuun lopulla. Kestää siis melko tarkkaan talvipäivänseisauksesta kevätpäiväntasaukseen. 500 pistettä laitoin tavoitteeksi, tämä vaatii venymistä maalaamisessa ja luovuutta bonuskierroksilla. En lähde liikaa stressaamaan tuosta tavoitteesta, mutta koitan kuitenkin joka viikko saada jotain valmiiksi.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.