Tapahtumarikas tasapeli, 1.12.2015


Kerttu Areenalla oli kaunis päivä, 28 000 katsojaa jakautui tasan puoliksi Reikland Reaversin ja Sigevifin välille. Taitoero oli Reaversin puolella, joten Sigevifille tarjottiin tasoitukseksi vähän lisäkoulutusta sekä kääpiö Boomer tuomaan ytyä kentälle. Linjamies Justus teki ensiesiintymisensä Reaversin peliasussa, ja millainen esitys se lopulta sitten olikaan.

Reavers lähti hyökkäykseen, mutta Sigevif aavisti kuvion ja järjesti puolustuksensa uuteen uskoon. Tästä ei hämäännytty, vaan pohjantyttöjä survottiin kenttään oikein urakalla, jokainen vähän sinnepäin osunut isku tuntui painuvan suojista läpi. Jesper sai jopa tyrmättyä vastuksensa ulos pelistä. Günther kävi noukkimassa itselleen pallon ja hyökkäystä lähdettiin rakentamaan vasemmalta laidalta. Sigevif järjesteli joukkojaan puolustukseen ja Boomer päätti harventaa hyökkäystä. Justus kuitenkin nappasi kuolemaa halveksuen pommin ilmasta kiinni ja sinkosi sen takaisin tyttöjen keskelle.

Linjamiehet niittäneet vastustajat?

Linjamiehet niittäneet vastustajat?

Avausmaalia odotellessa

Avausmaalia odotellessa

Sigevifin puolustuksessa oli aukko, josta Reavers pinkaisi läpi. Günther syötti pallon Maxille ja otti itse puolustusasennon. Reaversin enemmän tai vähemmän epätäydellinen häkki siirtyi kaikessa rauhassa kohti takakenttää, kun Boomer keskittyi pudottelemaan epätoivoisia pommeja jalkoihinsa teloen omiaan. Avausjakson lopulla Max antoi pallon Karlille, joka irtautui häkkiin murtautuneen nallekarhun syleilystä ja teki avausmaalin.

Sigevifin katsomoon työntämän Reavers-pelaajat pääsivät takaisin kentälle seuraamaan viime hetkien nujakointia ja korkeaksi karannutta avauspotkua. Justus sai pahan osuman ja mursi nilkkansa. Seuraava ottelu jää ainakin väliin, saa nähdä päätyykö nuori sankari saman tien eläkepäiville. Sen kummempaa ei jaksolla nähty ja siirryttiin sitten toiselle puolikkaalle.

Toisen jakson alkuun saatiin pienimuotoinen mellakka ja aika kului kuin siivillä. Sigevif sai pallon ja pikkuhiljaa hivuttautui eteenpäin. Lumipeikko pääsi hommasta jyvälle ja tirpoi Reavers-pelaajia nurmen pintaan voimalla. Muut työntelivät pelaajia katsomoon ja puolustus alkoi aueta. Loppupuolella Max joutui peikon murjomaksi ja olisi kuollut ilman väliin sännännyttä apteekkaria. Uhraus ei kuitenkaan riittänyt, ei myöskään Helmutin viime hetken ryntäysyritys pallonkantajaa päin, kun ei päässyt irti kiinnipitäjistään. Viime sekunneilla siis Sigevifille tasoitusmaali. Reavers muksi vielä lopuksi vastustajaansa ja Hugo heitti maasta poimimansa pallon komeasti Güntherille.

Fanit pettyivät tasapeliin ja turpasaunaan, eikä lipputulojakaan tullut kuin 20 000 kultakolikkoa. Walther valittiin edellisen ottelun tapaan parhaaksi pelaajaksi ja hän pääseekin erityiskoulutukseen ennen ensi viikon ottelua. Kärmiön Tutilot tulee vastaan ensi viikon tiistaina. Mitäköhän sitä raajarikkoisen joukkueen pelastamiseksi keksisi tällä kertaa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.