Viimeistellyt goblinit, 2.12.2015


Night Goblin Arrerz

Night Goblin Arrerz

Golinit

Goblinit

Tässä päivityksessä ei nyt mitään sen kummempaa kuin nämä yöpeikot viimeisteltynä. Ei näköjään mennyt niin kuin Strömsössä, tästähän tuli pitkä pohdiskelutarina. Kuivaharjattu hiekka ja siistitty reunat, ei enempiä muutoksia.

Nyt onkin sitten työpöytä tavallaan tyhjä, ei ole sen kummempia projekteja kesken eikä ilman haasteen tuomia inspiraatioita oikein tietoa siitä, että mitä sitä seuraavaksi maalaisi.

Haasteen jäljiltä pohjamaaleissa olisi toki kolme LotRin haltiaa jousilla, mutta jousihaltioille ei ole juurikaan käyttöä – pitäisi ensin maalata keihäs- tai miekkahaltioita, että jousihaltioita mahtuisi lisää kentälle. Siis sitten kun joskus taas pelaan.

Kääpiöitä, örkkejä ja goblineita olisi tietenkin kiva maalata, tulevaisuudessa häämöttää WHFB-pelin kokeilua, joten siinä mielessä lisäfigut olisivat kivoja. Ongelma tulee lähinnä siitä, että voin maalata örkeille lisää jousimiehiä tai kääpiöille lisää kirvesmiehiä, kun armeijanrakentelun kannalta örkit kaipaisivat lähitaistelijoita tai ratsuväkeä ja kääpiöt taas pitkän kantaman tulivoimaa.

Ehkäpä päädynkin siis maalaamaan Blood Bowliin mustaörkin, niin sekin joukkue on sitten kutakuinkin valmiina hyppäämään kentälle kenties vaikka ensi kaudella. Toki se suurempi maalaushaastekin tuossa on alkamassa, joten voisin hyvin käyttää aikaa figujen valmisteluun. Jotain valmista olisi kuitenkin kiva saada, joten ehkäpä se on sitten se mustaörkki.

Maalaamattomien figujen määrä on muutenkin vähentynyt viime aikoina, viime viikolla kauppasin ylimääräisen Mighty Zugini vitosella ja tällä viikolla sovin kaupat 12 LotRin muovihaltian myymisestä 6 eurolla. Uusia hankintoja en olekaan tässä kuussa vielä tehnyt. 🙂 Tosin kun Fantasiapelitkin pitää taukoa alennuskampanjastaan, niin vähemmän tulee tehtyä heräteostoksia, hyvä niin.

Ensi päivityksessä sitten ehkä mustaörkki.

Mainokset

Yksi kommentti artikkeliin ”Viimeistellyt goblinit, 2.12.2015

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s