Blood Bowl Black Orc Blocker, 5.12.2015


Black Orc Blocker - Step 1

Eilen illalla vetelin pohjamaaleja nippuun figuja, muuan muassa toivottuun Blood Bowlin Black Orc Blockeriin. Jottein kaveri tuntuisi niin yksinäiseltä, niin pohjamaalasin myös pari linjamiestä. Niitä on tosin jo ennestään kuusi ja kahdeksalle tuskin tulee koskaan pelitilanteessa käyttöä, mutta toivon maalaavani nämä kaksi paremmin kuin edelliset, niin saan sitten ainakin kentälle nätimpiä nappuloita.

Black Orc Blocker - Step 2

Valkoisen maalin saivat edellisten lisäksi myös kolme Fantasy Battlen örkkiä, kolme keisarikunnan hilparimiestä ja kaksi LotRin keihäshaltiaa. Siinä on taas hetkeksi aikaa maalattavaa. Lisäksi on siis Marrasmaalauksesta yli jääneet kolme LotRin jousihaltiaa.

Tällä kertaa jutussa olevat kuvat ovatkin yllättävästi vanhoja. Sen sijaan, että perinteiseen tapaan dokumentoisin, että miten figu valmistuu, valitsinkin innovatiivisen tavan, jossa näytän miten suunnittelen figun valmistuvan.

Black Orc Blocker - Step 3

Kuvat ovat siis edellisestä Black Orc Blocker -projektistani muutaman vuoden takaa. Heti ensimmäisenä huomaatte, että kyseessä ei ole oikea Black Orc Blocker, vaan Fantasy Battlen Black Orc, jolta napsin aseet pois ja askartelin greenstuffista nyrkkiraudat ja numerolaikan. Tähän hätään täytyy heti huomauttaa, että kiireessäni unohdin tältä tulevalta yksilöltä nuo nyrkkirautojen piikit…

Black Orc Blocker - Step 4

Muutoin kuitenkin hyvin samankaltainen prosessi käynnissä ja nyt ollaan siis tuossa kuvan neljä vaiheessa. Yksi vaihe siis enää jäljellä, nopeaa toimintaa… Voi olla, että tuosta maalauksesta tulee jotain välivaiheita esille jossain kohtaa, riippuen ihan motivaatiosta, ajankäytöstä, valaistuksesta ja sen sellaisista asioista.

Tässä nyt ei ole virallista Black Orc Blockeria vertailtavaksi, mutta voin kertoa, että hyvin paljon näyttää samalta kuin aitokin. Käsien asento on vain toisinpäin.

Black Orc Blocker - Step 5

Sellaista tähän päivään, uskon ja toivon saavani nuo örkkipalloilijat seuraavan viikon aikana valmiiksi. Tositoimiin pääsevät vasta joskus ensi vuoden puolella, kun seuraava kausi pyörähtää käyntiin.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s