Kärmiön Tutiloilta kunnolla turpaan, 8.12.2015


Kerttu Areena oli jälleen näyttämönä, kun kauniissa säässä Reikland Reavers ja Kärmiön Tutilot ottivat yhteen 22 000 katsojan edessä. Lievä enemmistö katsojista oli elossa. Tutiloille annettiin tasoituksena velho, lisäoppia sekä kaksi kisatyttöä. Reaversin riveissä oli tapahtunut muutoksia, pahasti loukkaantunut Justus oli saanut lähteä ja hänen tilalleen oli palkattu Dieter. Karl paranteli itseään, joten otteluun lähdettiin ilman vaihtomiehiä.

Lopun alkua

Lopun alkua

Ottelun aluksi tuulenhenkäys heitti pallon suoraan Kurtin hyppysiin ja hyökkäys lähti rakentumaan vasemman laidan kautta. Jesper raivasi tilaa, jo kolmannessa ottelussa peräkkäin hän tirpaisi vastustajan pelaajan sairastuvalle. Kurt syötti pallon Helmutille, joka lähti pinkomaan takakentälle. Pieni yliyrittäminen kostautui, ja Helmut kompastui jalkoihinsa ja siirtyi taukotuvalle toipumaan. Tai ei hän mitään toipunut, vaan seuraili koko loppuottelun penkin puolella, vaikka valmentaja häntä kentälle toivoikin. Tutilot kävivät noukkimassa pallon ja heittivät sen selvemmille vesille. Omaa vasenta laitaa lähti heidän vastahyökkäyksensä, mikä saatiin pysäytettyä, käynnistettyä uudelleen ja jälleen pysäytettyä. Sitten vaihtoivat laitaa melko menestyksekkäästi, mutta ihmissusi kompastui pitelijäänsä ja pallo jäi nököttämään yksinään keskelle kenttää. Reavers rakensi häkin ympärille ja Hugo otti pallon hyppysiinsä. Tutilot vastasi velholla, jonka tulipalloa ehti sivuun kaikki kulmamiehet, mutta pallonkantaja tuupertui kentän pitaan. Pallohan sitten pomppi häkin ulkopuolelle kohti Reavers-maalia, josta sen toipunut ihmissusi kävi noukkimassa talteen ja pienestä vastarinnasta huolimatta hölkötteli avausmaalin. Lopuksi vielä vähän nahinoitiin, mutta sen kummempaa kerrottavaa ei ensimmäisestä jaksosta ole.

Toiselle jaksolle Reavers lähti puolustamaan, mutta Petruksen huono aloituspotku lähti korkeana ja Tutilot ehtivät alle. Ihmissusi ryntäsi oikeata laidastaan läpi ja tirpaisi Hugon voimalla turpeeseen. Hugo otti täyslaidallisen ja olisi kuollut, ellei apteekkari olisi onnistunut parsimaan kalloa kasaan. Ihan täydellistä jälkeä ei tullut, vaan tulevaisuudessa pitää olla iskujen kanssa entistä tarkempi. Pallo pelattiin nopeasti jälleen ihmissudelle, joka juoksi nopeasti 2-0 -maalin.

Tässä kohtaa Günther oli ainoana juoksijana kentällä ja hän ottikin raskaan taakan harteilleen otettuaan Kurtin syötön kiinni oikealla laidalla. Raivoava ihmissusi häneltä sitten unohtui ja yleisö piti huolen lopusta, Güntheriä ei loppupelissä enää nähty. Maxilla oli vielä paikkansa, mutta ei mahtanut ylivoimalle mitään – tässä kohtaa siis Tutilot pelasivat täydellä miehityksellä, koska Jesperin tyrmäämä kaverikin palasi hämmästyttävän nopeasti elävien(?) kirjoihin. Riskaabeli hyökkäys kostautui ja Tutilot tekivät 3-0 -maalin. Kavennukseen oli vielä aikaa, mutta eipä siitäkään sitten enää mitään tullut. Lopuks Kurt onnistui vielä juoksemaan jalat altaan ja tyrmäämään itsensä seuraavastakin ottelusta pois.

Fanit eivät arvatenkaan tällaista näytelmää arvostaneet, vaan kausikortteja revittiin urakalla. Kassaan sentään kilahti komeat 60 000 kultakolikkoa. Ottelun parhaaksi pelaajaksi palkittiin jostain syystä kovia kokenut Hugo (jo kolmatta kertaa tällä kaudella), joka pääsi näppäryyskouluun. Ehkäpä tämä kovia kokenut (jalka- ja kallopuoli) jatkossa sitten pysyy paremmin erossa harmeista. Kaksi avainpelaajaa siis ensi ottelusta pois, kauden päätösottelusta ei siis kannata liikoja toivoa, saattaa jäädä voittosarakkeeseen tällä kaudella puhdas nolla… Mutta siitä lisää ensi viikolla, mikäli ottelu Purple Fistiä vastaan onnistuu suunnitellusti.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.