Täydennysostoksilla, 14.12.2015


Yhtä jos toista

Yhtä jos toista

Tällä kertaa lompakko hupeni parinkympin verran, mutta saantipuolella ihan hyvää tavaraa. Kaksi Lumpin Croopin puolituisjousimiestä tarkoittaa sitä, että mulla on niitä nyt yhteensä kuusi. Näistä saa siis vaikkapa pienen yksikön Empireen.

Sitten on kaksi velhoa, toinen muovia ja toinen metallia. Metalliselle täytyy vaan askarrella kepin pää. Näillekin löytyy käyttöä keisarikunnan riveistä sekä Blood Bowlin puolelta tasoitustekijöinä.

Sitten vielä neljä kädetöntä Ricco’s Republican Guard -kaveria, nämä ovat puolituisten tapaan Dogs of War / Regiments of Renown -porukkaa, mutta kelpaavat mainiosti keisarikunnalle keihäsmiehiksi. Komentoporukkahan mulla näille jo on, joten näistäkin saa sitten jo käyttökelpoisen yksikön. Kunhan siis askartelee kädet ja keihäät. Kyllähän se myynti-ilmoituksessa kerrotiin, että ne puuttuvat, mutta enhän mä sitä tajunnut. Olisin ostanut ehkä silti.

Maalaukset sen sijaan ovat edenneet hitaasti, örkit eivät valmistukaan niin nopeasti kuin kuvittelin, mutta ehkä tällä viikolla. Huomenna sitten Blood Bowl -peli.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.