Viimeisestä ottelusta avausvoitto, 15.12.2015


Kerttu Areena oli jälleen näyttämönä, kun Blood Bowl -ottelussa mittelivät Reikland Reavers ja Purple Fist. Katsojia kertyi 25 000, joista äärimmäisen pieni enemmistö kannusti Reaversia. Joukkueet olivat hyvin tasaisia, eikä kummallekaan siis annettu tasoitusta.

Reavers sai aloitusvuoron ja lähti erittäin aurinkoisessa säässä hyökkäykseen. Heti alkajaisiksi hankkiuduttiin tuomarista eroon, mutta se ei juuri pelin kulkuun vaikuttanut. Pallo saatiin oikeassa laidassa, pelattiin hetken päästä vasemmalta läpi, mutta hyökkääjä kompastui omiin jalkoihinsa. Ogret lähtivät vastaiskuun, mutta Günther sai revittyä pallon irti näpeistä. Reavers-hyökkäys tyssäsi jälleen ja Ogret tulivat vastaan, mutta ogretkin kompuroivat. Lopulta viime hetkillä muutamalla onnistuneella taklauksella saatiin reitti auki vasemmalle. Walther onnistui torppaamaan jopa snotlingin pois tästä ja seuraavasta ottelusta. Koppari noukki pallon ja pinnisteli hyökkäysalueella kärkkyneen Kasperin viereen ja ojensi hänelle pallon. Kasperilla oli helppo työ viimeistellä 1-0 -maali juuri ennen taukoa. Purple Fist purki vielä hetken turhautumistaan, mutta Reaversin täydellinen puolustus kesti hyvin.

Toiselle jaksolle saatiin kaikki miehet takaisin taukotuvalta ja Purple Fistilläkin riitti snotlingeja sen verran, että täysillä joukkueilla päästiin liikkeelle. Reavers näytti jälleen täydellistä puolustustaan, mikä nähtävästi hämmensi ogreja: heillä oli suuria vaikeuksia tehdä jakson alkuhetkillä mitään ja sitten kun he tekivät, niin tyrmäsivät itsensä kenttään. Ensimmäisen jakson tapaan soudettiin ja huovattiin, pallo liikkui edestakaisin, taklaukset olivat pehmeitä ja ogreilla oli vaikeuksia noudattaa käskyjä ja snotlingit koittivat potkia kaatuineita pelaajia. Snotlingeja puolestaan saatiin aika hyvin tyrmättyä, joten kentällä oli tilaa ja ogret olivat melko lailla pakotettuja kuljetuspeliin. Se ei arvattavasti ollut aivan täydellistä, vaikka melko hienoja suorituksia nähtiinkin. Aivan jakson lopulla Reavers sai nostettua pallon maasta ja tönitttyä Maxin ympärille sen verran tilaa, että hän sai vastaanotettua pallon ja juostua aukeammille alueille. Walther ennätti suojaamaan ja ogre lähti viime hetken epätoivoiseen ryntäykseen, mutta kompastui omiin jalkoihinsa. Maxin 2-0 -maali syntyi loppuvihellyksen soidessa.

Faneille tämä voitto maistui, he tykkäsivät. Rahakirstuun ei kuitenkaan jostain syystä tullut kuin 30 000 kultakolikkoa. Potkija-Petrus palkittiin hämmentävästi arvokkaimpana pelaajana, toki jo neljättä kertaa urallaan. Maalin tehneet Kasper ja Max saivat lisäoppia, Kasper jopa hieman erikoisempaa. Saapa nähdä, että onko näistä apuja pelikentillä, Reaversin kausi saattoi päättyä tähän, vaikka aikamoinen harppaus sarjataulukossa otettiinkin. Tämän kauden jälkeen Reavers jäänee joka tapauksessa epämääräisen mittaiselle sapattivapaalle.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s