Lisää örkkejä, 23.12.2015


Orcs

Orcs

Örkit

Örkit

Eilisen viestini jatkoksi tänään lisää örkkejä. Nämä ovat niitä jotain kakkos-/kolmoslaitoksen örkkejä, GW:n ensimmäinen muovifigusetti. Samasta paketista sai siis niitä kääpiöitä, joita olen täällä aiemin esitellyt. Näillä on poikkeuksellisesti uudemman malliset kilvet, koska muitakaan multa ei varastosta löytynyt. Sopivat kyllä näille varsin hyvin, vähän resuiset kilvet sopivat resuiseen ulkoasuun hyvin. Värien puolesta olen pyrkinyt vähemmän yllättäen samanlaiseen värimaailmaan aiempien örkkien kanssa. Nämä kaverit nyt olivat lähinnä ihoa ja rengashaarniskaa, mutta kilvet tuovat mukavasti väriä.

Kuvat on otettu illan hämärtyessä keinovalossa, joten eivät ole parhaimmasta päästä, mutta eivätpä nämä mitään esittelykappaleita muutenkaan ole.

Näiden ohessa olen maalaillut aika hyvään malliin maalaushaasteen ensimmäiset figut, kolme kappaletta keisarikunnan hilparimiehiä. Kyllä niissä työsarkaa vielä riittää, vaikka perusvärit ovatkin paikoillaan. Katsotaan kuinka kiireinen aatto tulee, on mahdollista että valmistuvat huomenna, mutta mutta… En siis lupaa mitään.

IMG_6788

IMG_6789

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s