Pukin kontista, 27.12.2015


IMG_6796

Battle Tanks

Laitetaan tähän vielä lyhyt kirjoitus siitä, että mitä pukin kontista löytyi. Siis sellaista, mikä tämän blogin sisältöön sopii.

Avovaimo muisti minua kahdella kauko-ohjattavalla panssarivaunulla, joissa on infrapunatykki. Näillä voi siis ammuskella toisiaan, neljästä osumasta menee rikki. Aiemmista osumista torni lopettaa kääntymästä, konekivääri hajoaa ja sen sellaista pientä. Näille kun vielä rakentaa olohuoneeseen sohvatyynyistä sopivan taistelukentän, niin tulee kyllä kivaa. 🙂

R2-D2

R2-D2

Samaisesta osoitteesta tuli myös tuollainen ohutmetallista tehty koottava R2-D2. Oletettavasti melko helppo koottava, joka ei tarvitse liimaa tms. eikä myöskään maalia. Koitan koota lähipäivinä, niin saan sitten valmiin tuotoksen tänne näytille.

IMG_6794

Star Wars X-Wing Force Awakens Miniature Game Core Set

Viiden kuukauden ikäinen poikani osti muille sukulaisille lähinnä suklaata, mutta isälle löytyi pukin kontista Star Wars X-Wing Miniature Game Force Awakens Core Set, vai mikä tuon nimihirvityksen kirjoitusasu nyt sitten oikeasti onkaan. Sitä alkuperäistä olen pari peliä vuosi takaperin pelannut, tämä ei siitä kaiketi eroa kuin hiukan erilaisten korttien osalta. Ja vapaasti voi yhdistää keskenään, jos ei teemaattinen sotkenta häiritse. Tämä saanee pelejä alleen ennemmin ja myöhemmin. Samoin lisäosia löytynee seuraksi jossain välissä. Figujahan tässä siis on, mutta ne ovat valmiiksi maalattuja. Pelaamaan siis pääsee nopeammin, tarvitaan vain noin 90cm x 90cm -kokoinen kenttä. Lisäinfoa löytynee helposti netistä ja kirjoittelen itsekin varmaan jotain syvällisempää, kunhan saan pelejä pelattua. Sellaista tällä kertaa, huomenna taas jotain muuta.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s