Uuteen vuoteen vanhoin figuin, 5.1.2015


IMG_6801Maalaushaasteen ensimmäinen bonuskierros oli nimeltään ”Nostalgia”, johon valitsin nämä pari melko nostalgista figua. Kaksi Blood Bowlin Orc Blitzeriä sieltä 1990-luvulta, melkein ensimmäisiä figuja, mitä ikinä maalasin. Maalasin nämä luonnollisesti samoihin väreihin kuin vanhat ja uudet örkkini, jotta voin näitä käyttää seuraavalla kaudella Turun Blood Bowl -liigassa.

Kuvat ovat jälleen aika tummia, illat ovat pimeitä eikä luntakaan vielä tuolloin ollut maassa. Nämä siis valmistuivat jo lauantaina. Näin kun jälkeenpäin katselee, niin ainakin punaiset osat olisi voinut surutta vetää Red Inkillä, niin olisi tullut syvempi väri eikä silti olisi eronnut niin hirveästi vanhoista, mutta mennään nyt näillä.

IMG_6799Edellisessä kirjoituksessa mainitut maalitkin pääsivät kokeiluun, tai ainakin yksi niistä eli valkoinen. Tuntuu ja näyttää paljon paremmalta tämä Coat d’Armsin valkoinen kuin nuo nykyiset GW:n valkoiset. On mukavan juoksevaa, mutta silti peittävää. Täytyy muitakin värejä kokeilla tilanteen tullen, mutta tällä perusteella olen valmis jo tilaamaan lisää tämän sarjan maaleja, kunhan joku tarve tulee vastaan.

Blood Bowl Orc Blitzers

Blood Bowl Orc Blitzers

Oman (ja muidenkin) nostalgiakirjoitukseni voi käydä katsomassa täältä:
http://analogue-hobbies-theme-rounds.blogspot.ca/2016/01/nostalgia-from-teemul-blood-bowl.html. Siellä voi selata siis muidenkin työt läpi ja äänestää omia suosikkejaan. Jos maalaushaaste on jäänyt mysteeriksi, niin tuolta linkin takaa löytynee lisätietoa siihenkin ongelmaan.

Todettakoon vielä lopuksi, että seuraavat figut ovat jo valmistuneet, mutta maalaushaasteen sääntöjen ja hengen mukaan julkaistaan siihen liittyvät maalaukset aina ensin sen blogin puolella ja vasta sitten muualla. Toinen bonuskierros on aiheeltaan ”Epic Fail” ja siihenkin keksin kieron, mutta haastavan aiheen. Katsotaan mitä tulee. Siinä sivussa koitan maalata kääpiöarmeijllenikin vahvistuksia.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s