Haltioita, 7.1.2015


IMG_6817

Keihäshaltioita

Tämä kaksikko valmistui tiistaina, joten sain nämä mukaan haasteeseen ajallaan. Nyt kun haaste on siis saatu polkaistua käyntiin ja kaikki vauhtiin, niin eri käyttäjillä on tietyt päivät, jolloin heidän tuotoksiaan julkaistaan. Tämä sen takia, että julkaisuja ei tule ihan älytöntä määrää ja toisaalta saadaan hitaammille vähän porkkanaa deadlinen muodossa. Oma päiväni on siis tiistai, joten sain näistä kahdesta pisteet ajallaan. Viime vuonna oma päiväni oli lauantai, ja kun bonuskierrosten deadline oli (ja on) sunnuntai, niin siinä tuli vähän päällekkäisyyttä, kun piti saada sekä tavalliset figut että bonusfigut maalattua valmiiksi suurin piirtein samaan aikaan.

IMG_6816

Pari haltiaa

Mutta joo, nämä ovat siis tuttuja ja turvallisia LotRin suurhaltioita keihäällä ja kilvellä. Itse tykkään tuosta syvästä sinisestä ja tummasta kullasta. Koitin hiukan uutta Coat d’Armsin Flesh Washia, mutta ei se toiminut ihan samalla tapaa kuin Citadelin Flesh Wash metallin päälle muistaakseni, joten pidättäydyin uusvanhassa tavassani ja maalasin kultaa ja sen päälle Reikland Flesh Shadea. Vaikka nämä näyttävät (omaan silmääni) hyviltä, niin ne ovat silti melko simppeleitä ja vähävärisiä. Tämä johtuu paljon siitä, että näillä ei ole miljoonaa nyssäkää ja pussukkaa mukana taistelukentällä eikä vöitä ja haarniskoita ole koristeltu pääkalloilla.

High Elfs w Spear & Shield

High Elfs w Spear & Shield

Näitä maalaa ilokseen, mikä on ihan hyvä, koska mulla on näitä vielä reilusti maalaamattomina. Tarvetta ei välttämättä ole, sillä haltioita on jo päälle kolmekymmentä ja niiden saaminen samaan peliin kentälle vaatii jo aika ison matsin. Toki näitä keihäshaltioita mahtuu vielä lisää, nämä ovat vasta viides ja kuudes, joten näitä ainakin tullee vielä lisää. Muutenkin kivoja ja nopeita maalata ja näyttävät valmiina hyviltä, joten kyllä näitä jatkossa tulee. Koitan kuitenkin keskittyä hiukan enemmän jatkossa tarpeellisempien figujen maalaamiseen, mutta toisaalta haaste suosii nopeaa maalausta. Katsotaan kuinka käy.

Seuraavat figut on jo pohjamaaleissa, sieltä on sitten tulossa vähän jotain muuta.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s