Pikkuostoksia, 12.1.2016


IMG_6829

Ostokset

Pikkuostoksilla olin taas. Pääasiallinen ostos oli tuo Ravening Hordes, jota olen jo jonkun aikaa etsiskellyt siltä varalta, että pelaan joskus kutoslaitosta. Tuosta läpyskästä löytyy kuulemma näppärät perussäännöt ja listat kaikille armeijoille, ja ne ovat kuulemma vieläpä hyvinkin tasapainoiset. Kokeillaan, kun tulee tarvetta. Samaisella myyjällä oli muistinsa mukaan varastossa myös vitoslaitoksen High Elf -kirja, mutta sitäpä ei sitten löytynytkään. Olisin sen ostanut toki myös. Varmasti kaikkea muutakin ”tarpeellista” olisi varastosta löytynyt, mutta pidättäydyin nyt näissä tuotteissa, jotka olin ostoilmoitukseeni itse kirjannut.

IMG_6830

High Elf Hero

Mutta kun ostoksille lähdin, niin huomasin, että samaisella kaverilla oli oma myynti-ilmoitus, jossa oli yhtä ja toista. Sieltä päästin ostaa itselleni talteen oheisen haltia-blisterin. Kyllähän sitä jonkunlaisen komentajan tarvitsen haltia-armeijalleni, kun sen joskus kolmenkymmenen vuoden päästä aloitan…

fsd

Ravening Hordes

Hinnaksi näille sovittiin posteineen 20 euroa, mikä oli mielestäni ihan käypä hinta.

Huomenna koitan kirjoittaa raportin tämänpäiväisestä LotR-taistelusta ja ylihuomenna olisi sitten luvassa kuvia uusista maalatuista figuista.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s