Kääpiöostoksia, 19.1.2016


IMG_6849

Hasslefree dwarfs

IMG_6850

Varsijousikääpiöitä

Posti toi nämä eilen, tilasin jo jouluna. Hasslefreellä oli jouluna sellainen tarjous, että kun tilaa mitä vaan, niin saa jotain kaupan päälle. Itsehän olen jonkun aikaa jo katsellut, että saisinko jostain sopivia varsijousikääpiöitä Fantasy Battle -armeijaani, niin tartuin sitten tähän. Valikoimissa oli neljän kääpiön paketti varsijousilla, päätin tilata niitä heti kolme, kun postikulut on mitä on. Ajattelin ensin ostaa vain yhden kokeeksi, mutta sitten totesin, että jos ne ovat hyviä, niin pitää ostaa lisää ja taas tulee postimaksuja. Jos taas ostaa useamman, eikä niistä tykkää, niin ainahan ne voi myydä pois. Ostin sitten siis kolme pakettia, eli kaksitoista kääpiötä. Vähän nuo ovat laihempia kuin GW:n vastaavat, mutta kun muodostavat oman yksikkönsä, niin eivätköhän nuo kelpaa ihan hyvin. Noistahan saan sitten muodostettua joko kaksi pienempää tai yhden isomman yksikön, joten valinnanvaraa on heti alkuunsa. Pussissa ainakin näyttävät hyviltä, jos maalattunakin olen vielä tyytyväinen, niin tilailen näitä varmaan lisääkin jossain välissä.

Hasslefree

Gromli

Kaupan päälle sain sitten tuon neljännen pussukan, jossa on kääpiösankari Gromli. Käynee vallan mainiosti varsijousipoppoon komentajaksi, vaikka kirvestä kantaakin.

Hintaa näille kertyi postikuluineen 49,44 euroa. Se tekee nelisen euroa per figu, plus yksi kaupanpäällinen, joten ei nämä nyt varsinaisesti halpoja olleet. Tuntui kuitenkin halvalta, kun hinnat olivat puntina ilman veroja…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s