Puolituisten jousiduo, 21.1.2016


Lumpin Croop's Fighting Cocks

Lumpin Croop’s Fighting Cocks

Olin aika puhki maalattuani viime viikonlopuksi ne Memoir’n tankit ja edeltäväksi tiistaiksi ne kaksi kääpiöiden jalkajousipyssyä, joten tämän viikon tiistaiksi en saanut kovin paljoa aikaiseksi. Ei ollut aikaa eikä oikein energiaakaan. Sain kuitenkin viikonloppuna pohjamaalattua ja vähän laitettua alkuun näitä kahta puolituista, joten tiistaina sitten pienellä kiukulla ja spurtilla sutaisin ne valmiiksi asti. Vähän tuli tahatonta wetblendingiä paikoin, mutta noin muuten olen lopputulokseen ihan tyytyväinen. Ihan kaikkia nappeja ja muita yksityiskohtia en jaksanut kaivaa esiin, mutta toisaalta taas silmät onnistuivat hienosti.

IMG_6853

Paistinpannu mukana

IMG_6854

Puolituiset jousilla

Kyseessä on siis vanhoja Lumpin Crook’s Fighting Cocks -puolituisia, tälle palkkasoturijoukolle löytyy säännöt Dogs of War / Regiments of Renown -opuksista. Faban vitoslaitokseen ei tuollaisia kirjoja kuitenkaan löydy, mutta Empire-kirjassa on Imperial Halflings -yksikkö, jonka voi aseistaa esimerkiksi jousin. Ja kun näitä mulla oli ennestään jo neljä, niin näiden kahden kaverin lisäyksellä saankin pöydälle tarvittaessa jo ihan laillisen kokoisen yksikön Keisarikunnalle tai sen liittolaisille. Kääpiöarmeija, jolla on liittolaisena Keisarikunta, mutta sieltä vain puolituisia, kuulostaa sopivan jännältä…

Figut maalasin melko maanläheisin värein, puolituiset ovat yksinkertaista kansaa ja nämä ovat tottuneita liikkumaan maastossa ja suojautumaan värityksen avulla. Toki silti toisella on kirkkaan valkoinen aluspaita ja toisella punainen, pitäähän sitä jonkunlainen arvokkuus säilyttää.

Eilen liimasin ne Hasslefreen kääpiöt alustoilleen, niiden kimppuun sitten seuraavaksi. Taitaa ampumisongelma olla niiden jälkeen kunnolla käsitelty, kun on sitten ne jalkajousipyssyt ja nämä puolituisetkin vielä avuksi.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s