Kääpiöt jalkajousilla, 28.1.2016


IMG_6861

Gromli, Hasslefree

IMG_6862

Kääpiö

IMG_6860

Koko porukka

IMG_6865

Hasslefree Dwarfs w crossbows

Tiistaina sain sudittua ensimmäisen erän Hasslefreen jalkajousikääpiöitä sekä kaupan päälle tulleen Gromli-kääpiön. Aluksi tuntui, että kaiken tuon rengashaarniskan kanssa menee niin hermot, aika kuin pensselitkin, mutta kyllä nuo raitapaidat lopulta ottivat eniten aikaa ja kärsivällisyyttä. Lopputulokseen olen kuitenkin tyytyväinen, kirkkaat värit eikä pahempia suttuja.

Gromlilla oli oma kilpi mukana, mutta vaihdoin tilalle tuollaisen GW-kilven, jotta sulautuisi vähän paremmin joukkoon. Kilvestä tuli kyllä vähän suttuinen, mutta olkoon. Muuten tykkään figusta ja maalauksesta. Nämähän ovat tosiaan aika paljon laihempia ja lyhytpartaisempia kuin esimerkiksi GW:n kääpiöt, nämä ovat enemmänkin ”real 28” kuin ”heroic 28” vai mitä ”oikeat termit” nyt sitten mahtavatkaan olla. Omassa yksikössään eivät toivottavasti pistä pienine kenkine ja aseineen niinpahasti silmään. Onneksi ei ole muita jalkajousikääpiöitä, niin ei tarvitse sotkea.

Näissä kuvissa näkyy kolme eri mallia neljästä mahdollisesta, satunnaisgeneraattorikäteni valitsi siis nämä ensimmäiseen ryhmään. Se puuttuva neljäskin on tulossa, ei huolta.

Jahka yksikkö on valmis ja joskus pääsen pelaamaan, niin Gromli siirtynee jonnekin lähitaisteluryhmään tai jalkajousipyssyryhmään, josta se kääpiöupseeri raitanutussaan siirtyy komentamaan jalkajousiampujia. Sillä upseerilla on kuitenkin niin samanlainen asepuku ja kypärä, että sopii varmasti mainiosti, on sen verran vanhempaa vuosikertaakin, että on nykyisiä aavistuksen laihempi.

Neljä jalkajousiampujaa ja komentaja riittää jo vitoslaitoksessa minimikokoiseksi yksiköksi, mutta kyllä näitä lisää on tulossa. Kaikki 12 on jossain määrin aloitettu ja muutama on jo melkein valmiskin. Näitä figuja tulee siis lisää seuraavissa päivityksissä, sen jälkeen onkin sitten suunnitelmissa pieni aukko. En tarkkaan tiedä, että mitä seuraavaksi maalaan. Hiukan riippuu siitä, että koska saan nämä valmiiksi ja missä kohtaa esimerkiksi haasteen bonuskierrokset ovat.

IMG_6863

GW-kilven laitoin

Kääpiöitä

Kääpiöitä

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.