Kääpiöt ja kärryt, 2.2.2016


IMG_6878

Suojassa ollaan

IMG_6877

Hasslefree Dwarfs

IMG_6872

Warbases Hand Cart & Hay Cart

IMG_6873

Warbases Hand Cart

IMG_6875

Warbases Hay Cart

IMG_6874

Kärryt kumollaan

Maalaushaasteen kolmas bonuskierros oli nimeltään ”Defensive Terrain.” Valintani kohdistui noin vuosi sitten ostamiini Warbasesin kärryihin, jotka liimasin kyljelleen ja lisäsin vähän muuta maastoa. Lisäksi sain valmiiksi kaksi Hasslefreen jalkajousikääpiötä demonstroimaan puolustusaseman käyttöä.

Väritys on aika simppeliä, mutta selkeää ja toimivaa. Puu on ruskeaa, kivi harmaata ja tiilet punaisia. Kääpiöille valitsin tuttuun tapaan melko kirkkaita värejä.

Figut valmistuivat jo perjantaina, mutta sain kuvat otettua vasta myöhään lauantaina huonossa valossa ja hämärässä, mutta tummaa pöytää vasten näistä tuli oikeastaan aika tunnelmallisia. Vahingossa siis tietenkin. Vähemmän yllättäen seuraavana maalauspöydällä on lisää kääpiöitä, joista osa on jo itse asiassa valmiita.

Itse asiassa noita kärryjäkin viimeistelin vielä seuraavana päivänä paremmassa valossa. Kuivaharjasin vähän valkoista kiviin, vaaleanruskeaa kärryihin ja vähän vaalean sävyjä tiiliin, jotta niistä tulisi vähän uskottavamman näköisiä. Niistä ei nyt ole kuvaa, mutta ehkäpä ne joskus myöhemmin päätyvät kameran eteen vielä.

Tästä tulee nyt vähän tällainen kuvakavalkadi, jota en yleensä harrasta, mutta eipä näistä nyt tähän hätään ole oikein mitään kummempaa kerrottavaa. Sen verran voisin tosin vielä sanoa, että kun tämmöisiä maastokappaleita rakentelee ja maalailee, niin kannattaa miettiä pari kertaa, että liimaako aivan kaiken ensiksi paikalleen ja alkaa sitten miettimään, että miten kaiken saa maalattua… Hiukan oli työlästä noita kärryjä ja niiden alla olevia juttuja saada maalattua, kun oli tiukkaan liimattu kiinni. Ehkä sitten ensi kerralla fiksummin.

h

Kivet lisäsuojana

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s