Kääpiökolmikko, 4.2.2016


IMG_6879

Jalkajousikääpiöitä

Vähemmän yllättäen lisää valmiita kääpiöitä, nämä valmistuivat maanantaina ja julkaistiin tiistaina Painting Challengen sivuilla. Oli kuitenkin sen verran paljon muutakin julkaistavaa täällä, niin panttasin näiden julkituloa hetken. Mukavampi (ehkä) lukea uutta tavaraa useampana päivänä kuin kerralla paljon. Nämä kolme ovat siis niitä tuttuja Hasslefreen kääpiöitä, joita olen viime ajat maalannut. Enää kolme jäljellä, joten tiedätte, mitä tuleman pitää.

IMG_6880

Sivukuva

Tällä kertaa vähän laiskottelin noiden raitapaitojen kanssa ja kokeilin tuollaista yksiväristä lähestymistapaa. Onhan se ainakin nopeampi, mutta ei ehkä ihan yhtä näyttävä. Ei täysin typerältä näytä kuitenkaan, joten siinä mielessä onnistunut valinta. Vähän tämmöisiä keltapunaisia näistä tuli tällä kertaa, voisin muitakin värejä kokeilla kolmeen viimeiseen. Se on kuitenkin hyvin vaikeaa maalata kääpiöitä käyttämättä punaista väriä, joten sillä mennään. Eikä noita kovin montaa sopivaa värivaihtoehtoa oikein olekaan, jos haluaa kirkkaita värejä käyttää. Mutta eiköhän niitä jotain yllättäviä värivalintoja vielä jostain löydy.

Hasslefree Dwarfs

Hasslefree Dwarfs

Taustalla häämöttää Citadelin puita, joihin viikonloppuna sain liimattua tuota flokkia vai mitä onkaan. Siitä on jo aikaa, kun liimasin nuo puut prikoille ja maalasin prikat, mutta vasta niitä kärryjä rakentaessa sain aikaiseksi liimata tuota purua puihinkin. Nekin soveltuvat nyt pelikäyttöön entistä paremmin ja kun niitä on yhteensä 8, niin niistä saa jo jonkunlaisen metsikönkin aikaiseksi.

Tässä viikon mittaan ne kolme viimeistäkin kääpiötä on jo saanut vähän väriä niskaansa, seuraavat figutkin on jo pohjamaalattu, joten ensi viikolla taas lisää uutisia.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s