Sormusten herra -ostoksilla, 9.2.2016


IMG_6893

The Watcher in the Water

IMG_6892

Gulavhar

Fantasiapelien kuukausiale teki taas paluun ja sieltä sitten tulikin ostettua kaikenlaista tarpeellista. Tarpeellista siinä mielessä, että kyllähän sitä jossain kohtaa on syytä tutustua näihin uusiin hassutuksiin, kuten vaikka hartsifiguureihin. Olen kuullut paljon huonoa Citadel Finecastista, mutta kun nyt puoleen hintaan sai, niin päätin rohkaista mieleni. Toki The Watcher in the Water on myös aina hyödyllinen pelifigu, ei siinä mitään. Sehän sopii melkein armeijaan kuin armeijaan ja sillä on käyttöä vaikka missä. Tai ainakin yhdessä skenaariossa, jos sitä sattuu pelaamaan. Mutta komea mörkö, jota ei muusta materiaalista valmistettuna saa, niin ostin pois, kun kokoelmista puuttui.

Aavistuksen verran hyödyllisempi lienee Gulavhar, jonka ympärille voi hyvinkin kasailla joukkioita, joilla taistella yhtä jos toista vihollista vastaan. Resiinifigu tämäkin ja niin ikään puoleen hintaan. En ole vielä ehtinyt paketteja avaamaan, joten en tiedä, mitä pitävät sisällään. Voi siis olla, että ovat hyvää tavaraa tai eivät. Ja voin ne vielä hajoittaakin.

gsdgsd

Hobbit-salkun sisältö

Ostosten hyödyllisin osa lienee tuo komea Hobbit-salkku, johon mahtuu figuja poikineen. Hieman harmillisesti tuo yksi muovi on muotoiltu vähemmän geneerisesti, mutta eiköhän siihenkin jotain saa mahtumaan. Noihin toisiin muoveihin menee neljäkymmentä figua kumpaankin, joten ihan passelit LotR-armeijat saa kyllä kulkemaan. On tuo vähän tyylikkäämpi ja luultavasti kestävämpi ja turvallisempi kuin tähänastiset tee-se-itse -viritelmäni.

Koko komeus maksoi 76 euroa, kun kaikki oli puoleen hintaan saatavilla. Tuollaisen erän Fantasiapelit postittaakin sitten jo ilmaiseksi lähipostiin, johon nämä tulivat jo viime viikon perjantaina, mutta postin aukioloajat ja omaa vapaa-aikani eivät kohdanneet ennen tätä iltaa. Samaisesta syystä johtuen en ole ehtinyt muovejakaan poistaa.

IMG_6891

Koko hoito 76 euroa

Tänään täytyy vielä viimeistellä viimeiset Hasslefreen kääpiöt, sen jälkeen onkin luvassa taas jotain aivan muuta, eli LotR-figuja.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.