Jalkajousikääpiöjoukko valmiina, 11.2.2016


IMG_6895

Hasslefree

IMG_6896

Dwarfs w crossbows

IMG_6897

Melko sinivihreää tästä kulmasta

Jalkajousikääpiöitä

Jalkajousikääpiöitä

Nämä viimeiset jalkajousikääpiöt sain valmiiksi jo tiistaina, mutten ole ehtinyt erinäisistä syistä johtuen tänne niistä vielä aiemmin kirjoitella. Nyt on siis kasassa 12 kääpiötä jalkajousilla ja joukkiolle komentaja. Kaikki ovat melko riemunkirjavissa tai ainakin kirkkaissa väreissä. Viimeisten kanssa oli jo vähän ongelmia, tuo sinivihreä kaveri ei oikein onnistunut ja mokasin vaatetusten värien kanssa tässä tapauksessa. Takin helma kuuluisi olla vihreä, koska se on tuota samaa kuviollista kangasta kuin olkapäilläkin, mutta väsyneenä meni vahingossa aluspaidan värin mukaan siniseksi. Jotenkin tuo väriyhdistelmä ei muutenkaan miellytä silmää, mutta minkäs minä kääpiön vaatteille mahdan.

Kuvissa keskimmäisenä oleva muistuttaa sopivassa valossa melkein FC Barcelonan pelaajaa, tai siis kääpiötä, jolla on kyseisen joukkueen pelipaidan värit. Tämän huomasin oikeasti vasta, kun olin värit päättänyt ja suurinpiirtein maalannut. Jos olisin tuon hoksannut aiemmin, niin olisin varmaan yhden kääpiöistä maalannut mustavalkoisin raidoin…

Oikeanpuoleinen kaveri näyttää edestä päin hyvältä, mutta takaapäin värit ovat vähän turhan tummat. Olisi varmaan pitänyt tuo sateenkaariväritys toteuttaa ”kiertävänä”, eli violetin jälkeen punainen ja sitä rataa eikä noin niin kuin nyt, eli palaten violetista taas siniseen. Toisella tapaa olisi varmaan tullut raikkaampi ja sateenkaarenkin olisi varmaan huomannut helpommin. Vähän siis alkoi väriyhdistelmät loppua näiden kanssa kesken, mutta jos näitä lisää hankin, niin se mustavalkoraidallinen ainakin on toteuttamiskelpoinen. Muitakin valkoraitaisia voisin kokeilla.

Kokonaisuudessaan olen ihan tyytyväinen. Alussa pelkäsin, että rengashaarniskaan maalaaminen vie multa järjen, mutta ei noissa lopulta sitä niin paljoa ollutkaan. Puolet oli kuitenkin noita raitapaitoja, joiden maalaminen oli järjelle lopulta paljon epäystävällisempää kuin rengashaarniska. Toki rengashaarniskakin otti aikaa, kun ensin piti maalata mustaksi ja sitten kuivaharjata kahdella eri metallivärillä, mutta raitapaidoissa tarvittiin enemmän tarkkuutta ja mielikuvitusta.

Tähän loppuun laitoin vielä yhden kuvan, jossa näkyy siis koko porukka sekä kaupanpäälle saatu kirvesmies. Neljää eri mallia noita kääpiöitä tuossa on, mutta kun ei yksi ole kuin kolmeen kertaan ja kaikilla eri värit, niin ei niitä niin huomaa. Aseistus ja yhtenevä kääpiökoko taas luovat kivan yhteisöllisyyden.

Tässä oli siis kääpiöt tällä kertaa, maalauspöydällä on nyt jotain aivan muuta, ei kääpiöitä ollenkaan! Kääpiöitä tulee kyllä jossain kohtaa lisää, tarvitsen lipunkantajia ja muutamia tavallisia kääpiöitä vahvistuksiksi yksiköihini. Lisäksi on kokonainen yksikkö ja sotakone maalaamatta, mutta väliin siis jotain muuta.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s