Tom Bombadil ja Goldberry, 16.2.2016


IMG_6901

Tom Bombadil

Lauantaina nämä jo valmistuivat, mutta kun ei ehdi, niin ei ehdi. Kirjoittaa siis tänne. Tosin äsken kuvittelin, että on jo torstai eikä tiistai, joten taidan olla päivistäkin sekaisin aika lailla, mikä saattaa selittää kiireen tuntua… Mutta itse asiaan, maalaushaasteen bonuskierroksella oli aiheena L’amour ja valitsin kohteekseni uskoakseni ainoan pariskunnan, mitä figuistani löytyy eli Sormusten Herra -kirjasta tuttu Tom Bombadil ja vaimonsa Kultamarja. Jotain mielikuvituksellisempaakin olisi toki voinut yrittää, mutta toisaalta oli hyvä syy maalata lopulta nämäkin figut pois. Laatikon loput figut odottelevat vuoroaan.

Goldberry

Goldberry

Värit valitsin aika pitkälti laatikon värivalintojen mukaan, toki Tomin sininen takki ja keltaiset saappaat olivat laulunkin perusteella aika itsestään selviä. Kultamarjalle valitsin tuollaisen kirkkaanvihreän värin, tykkään väristä ja se sopii mielestäni metsän asukille mainiosti.

Nämä figut kun eivät varsinaisesti pelikäyttöön tule, niin koitin panostaa hieman enemmän maalaukseen. Enemmänkin oli tarkoitus, mutta ei sitten aika (eikä kyvyt) lopulta riittänyt. Jotain miellyttäviä korostuksia sain kuitenkin vaatteisiin tehtyä ja maalausjälki on noin niin kuin pohjimmiltaan siisti.

IMG_6899

Tom ja Kultamarja

Sulkahatun sulka tuli vähän turhan valkoiseksi ja epätasaiseksi, mutta menettelee. Enkä tuota olisi varmaankaan saanut korjattua muuten kuin maalaamalla koko sulan uusiksi. Joka nyt ei välttämättä olisi aivan mahdoton urakka ollut. Tomin ilmeestä tuli myös ihan mukiinmenevä ja uskallauduin laittamaan vähän punaista nenään ja poskiin. Kultamarjan kasvoista tuli puolestaan vähän latteat ja silmistä seisovat. Silmiä en uskaltanut lähteä enää korjailemaan, kun pelkäsin, että niistä tulee vielä huonommat. Kasvoista tuli jotenkin kalvakat ja jäykät, mutta ehkä se johtuu osaltaan itse figustakin.

IMG_6900

Sivuprofiili

Kultamarjan mekko korostui melko kauniisti varovaisella valkoisella ja hiuksistakin tuli ihan uskottavan näköiset. Alustat ovat tutun ruskeat, tein näille ihan peruspelialustat, vaikkeivät tosiaan pelipöydälle juurikaan eksy – näitähän ei saa sääntöjen mukaan käyttää oikein missään muualla kuin muutamassa erikoisskenaariossa. Mutta tulipahan kuitenkin maalattua pois kuleksimasta ja ihan nätin näköisinäkin vielä.

Seuraavaksi tulilinjalla on sitten saman laatikon muuta sisältöä.

2 kommenttia artikkeliin ”Tom Bombadil ja Goldberry, 16.2.2016

  1. Niistähän tuli oikein hyvännäköisiä! Kultamarjan mekko on hienon värinen, pitäisi vaan uskaltaa käyttää rohkeammin värejä. Tom Bombadilin säännöt on kyllä sen verran hauskat/erikoiset, että kyllä niitä joskus pitää koittaa…

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.