Uusia juttuja Sormusten Herraan, 17.2.2016


Koko paketti

Koko paketti

Tulipa taas ylitettyä jo ennestään ylitettyä budjettia hankkimalla lisää figutarpeita. Tuo the Lord of the Rings Strategy Battle Game Fall of the Necromancer -opus on nyt sinällään perusteltavissa, että ”kerää koko sarja” nyt on vaan sellainen juttu. Eikä noita uusina enää mistään saa. Nyt tuli halvalla vastaan, kun metsästin kaverille High Elves -kirjaa Fabaan – samalla myyjällä oli kaikenlaista muutakin kaupan, josta napsin itselleni vähän LotR-tavaraa. Tärkeimpänä ostoksena siis tuo kirja.

Balin & Haldir

Balin & Haldir

Figut sitten olivat vähän semmoista ”halvalla saa”-osastoa. Eipä mulla Balinille ja Haldirille hirvesti käyttöä juuri nyt ole, mutta kyllähän siihen tulevaisuudessa häämöttävään kääpiöarmeijaan nyt aina yksi Balin mahtuu. Ennestäänhän siinä on jo Gimli lukuisina eri versioina, ei siis puutu enää kuin muutama pienempi sankari ja jokunen kymmen rivimiehiä… Ei ihan heti taida onnistua.

Haldir jousella on hieman tarpeellisempi tapaus, hänet sentään voin istuttaa haltia-armeijaani. Haldir miekalla multa jo löytyy, mutta se on se harmaaseen kaapuun sonnustautunut kaveri, joka ei mun haltia-armeijaani oikein millään istu. Onhan mulla ennestäänkin noita haltiasankareita vaikka kuinka, joten siinä mielessä vähän niin ja näin, mutta onpahan nyt sellainenkin. Eikä näitä kumpaakaan siis enää kaupasta uutena saa.

Fall of the Necromancer -kirja

Fall of the Necromancer -kirja

Kummastakin figusta maksoin vitosen, mikä on vähän enemmän kuin mitä yleensä maksan, mutta Haldir on ihan iskemätön ja Balinistakin on poistettu maalit, joten säästyy siltä vaivalta. Kirjasta pulitin 6,5 euroa. Postikuluja reilu pari euroa päälle eli 19 euroa maksoin näistä.

Kirja tullee varmaan aika nopeasti luettua, mutta nuo figut eivät ihan kärkipäähän taida päästä työjonossa. Todettakoon, että maanantaina sain jo ne hobitit valmiiksi, koitan niistä huomenna kirjoitella. Yksi figu on lisäksi jo osittain maalattu ja toista lähden tästä ihan juuri kokoamaan. Kaikenlaista on siis tulossa, pysykää kuulolla.

Yksi kommentti artikkeliin ”Uusia juttuja Sormusten Herraan, 17.2.2016

  1. Pohdiskelin jo tuota tekstiä kirjoittaessa, että ihan niin kuin mulla olisi jo Haldir jousella, mutta ei varmaan… Siinä sitten kun illalla järjestelin figuja laatikoihin, niin siellähän yksi Haldir jo odotti. Money well spent, vai miten sitä sanotaan… 🙂

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.