Huilaavat hobitit, 19.2.2016


Huilaavat hobitit

Huilaavat hobitit

Juu, lupailin näitä hobitteja jo ties koska, mutta kun ei ehdi, niin ei ehdi. Tässä nämä nyt kuitenkin lopulta ovat. Ei näissä mitään ihmeellistä, kahta erilaista hobittia käärittynä kaapuihin. En halunnut tehdä näistä mitään kirkkaanvalkoisia, koska hieman likaiset ja nuhraantuneet sopivat mielestäni tilanteeseen paremmin. Ihan viimeisen hennon kuivaharjauksen tein valkoisella ihan vain tuodakseni ilmi, että valkoista tämän pitäisi olla eikä ruskeaa. Kuvat ovat kovin hämäriä, mutta noista lähikuvista nyt sen ehkä huomaa.

Vähän lähempää

Vähän lähempää

Nopeita ja selkeitä nämä olivat maalata. Luunvärillä vedin pohjat, sitten pesu päälle, kuivaharjaus taas luulla ja lopuksi tuo jo mainittu valkoinen. Kultaosat maalasin kullalla. Alustat ihan noita tavallisia pelialustoja, mitä olen tehnyt.

Figut ovat siis siitä Fog on the Barrow-Downs -laatikosta, josta Tomin ja Goldberryn maalasin jo aiemmin. Perry-kaksosten tuotantoa siis nämäkin, kuten valtaosa LotRin figuista.

Valmiiksihan nämä siis tulivat jo maanantaina, mutta sen jälkeen ei ole hirveästi ehtinyt harrastaa. Hiukan on kuitenkin työn alla, joten eiköhän sitä ensi viikollakin jotain uutta kerrottavaa ole.

Siinähän pötköttää

Siinähän pötköttää

Paralyzed Hobbits

Paralyzed Hobbits

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.