Velho, 25.2.2016


IMG_6920

Hurja sivuprofiili

Tuossa taannoin ostin pari FB-velhoa aikomuksenani käyttää niitä Empire-armeijassani, mutta myös satunnaisina vieraina Blood Bowl -otteluissa. Näistä otin toisen (eli sen ehjän) työn alle viikko sitten ja tiistaina sain viimeiset värit paikoilleen. Tuli hänestä ihan asiallisen näköinen. Meripihkavelhot ovat erakoita, jotka asustelevat metsissä ja ovat muutenkin tekemisissä luonnon kanssa, siksipä valitsinkin hänelle maanläheisiä värejä. Jotain punaista piti laittaa ja velhonsauva osoittautui hyväksi vaihtoehdoksi.

IMG_6921

Velho

Harmaaseen susiturkkiin lisäsin vähän ruskean sävyjä saadakseni siihen lisää eloa ja saadakseni sen vähän eri väriseksi kuin harmaan parran. Onnistuin mielestäni siinäkin ihan hyvin, vaikkei väriero kuvissa olekaan päivänselvä. Muut värit ovatkin sitten ruskeita, vihreitä ja luunvärejä. Varsin onnistunut kokonaisuus melko nopeasti maalattuna, värit ovat oikeilla paikoillaan eikä suttuja tainnut jäädä näkyviin. Oli kummallisen kevyt maalata, tämä on siis muovia ja viime ajat on tullut maalattua Hasslefreen ja LotRin metallia. Vähän tuossa figussa on yhden osan muovifigun ongelmia, kainaloiden kohdilla ei ollut oikein mitään eroa ihon, vaatteiden ja vyön välillä, joten maalit piti vaan pistää paikoilleen kovalla itseluottamuksella.

Amber Wizard

Amber Wizard

Partasuu susiturkissa ei välttämättä ole ensimmäinen ja paras vaihtoehto loitsimaan tulipalloja Blood Bowl -kentillä eikä tuollainen erakko muutenkaan taida viihtyä väentungoksessa, mutta onpahan nyt ainakin figu sitäkin varten. Tällä kaudella, kun on uusi joukkue, niin tasoitusta tulee aika paljon vanhempia joukkueita vastaan, joten velholle lienee käyttöä kerran jos toisenkin.

Seuraavaksi jatkankin sitten sen lonkerohirviön kanssa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s