Pelimattoja, 27.2.2016


Pelimatto

Star Wars -pelimatto

Tämmösiä tuli pistettyä tilaukseen tuossa taannoin. 90×90 cm kokoinen Star Wars -matto, jossa on tuon alueen ulkopuolella vielä valkoiset alueet molemmin puolin kaikille tarvikkeille. 120×120 cm -kokoinen matto on puolestaan tarkoitettu LotRiin. Oikeastaan nuo eivät ole ihan tuon kokoisia, vaan kun ovat tuumakokoja, niin ovat sentin-pari isompia, joten eivät mahdu ihan nätisti siis mun tasan 120 senttiä leveälle pöydälleni. Eiköhän tähän jokin ratkaisu kuitenkin löydetä.

IMG_6924

Taitoksia tuli ikävästi postituksessa

Suurempi ongelma on kuitenkin postituksessa tulleet taitokset, joidenka pitäisi kuitenkin silittämällä poistua nätisti. En tilatessa tajunnut, että 8 euron postimaksulla matot tulevat taiteltuna pakettina, kun taas 30 euron Matkahuollon pakettina olisivat tulleet rullalle käärittyinä ja siis ilman taitoksia. Tämä ei ihan käynyt myynti-ilmoituksesta ilmi, joten ihan pelkkää nuukuuttani en siis ratkaisuun päätynyt. Ihmettelin tosin sitä, että miksi Matkahuollon toimitus oli vaihtoehtona, kun oli niin paljon kalliimpi.

IMG_6925

Karu LotR-matto

Tilasin mattoja itse asiassa kolme, suurin Warhammer-käyttöön tarkoitettu matto on vielä matkalla. Saapunee parin viikon päästä. Se on siis kooltaan 120×180 senttiä. Väritykseksi siihen valitsin ruskean ja vihreän sekoitelman, enemmän vihreää kuin ruskeaa muistaakseni. Sopii siis paremmin vihreisiin fantasia-alustoihini. Tuo ruskeahan siis sopii kuin nakutettu LotR-figujeni alustaksi. Tarvittaessa siitä isommasta voi sitten rajata alueen LotR-käyttöä varten, jos haluaa vehreämpää maastoa.

Kokonaishinta postituksineen näille oli 98 euroa, oli meneillään tarjous: ota 3, maksa 2. Eivätköhän nämä ihan hintansa väärtejä ole, kunhan joskus pääsee pelaamaan.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s