Armottomat turpakäräjät, 2.3.2016


Eilen Bunkkeri Areenalla ottivat toisistaan mittaa Sigevif ja New Orc Rangers. Sää oli tyypilliseen tapaan mukavan puolipilvinen. Sigevif oli ennakkosuosikki ja keräsikin lehtereille huimat katsojamäärät, 23 000 katsojasta vain 6 000 oli örkkien puolella. Taistoa tasoittaakseen NOR sai riveihinsä tutut tähtipelaajat Scrappa Soreheadin ja Bomber Dribblesnotin sekä loitsukirjaan tarkemmin syventyneen velhon. Lisäksi puolituiskokki keitteli keitoksiaan.

Keitoksista ei kuitenkaan ollut sanottavaa hyötyä, sen verran erilaiset aromit taitaa örkeillä, pohjannaisilla ja puolituisilla olla. Sigevif lähti hyökkäämään ja örkit potkaisivat korkean kaaripallon, jonka alle neitokaiset ehtivät. Örkkilinjasta tultiin läpi ja vaikka velho onnistuikin kaatamaan tulipallollaan kaikki neljä karkuun päässyttä tyttöstä ei örkkien pallonnosto kuitenkaan onnistunut. Ugg Fast tyrmättiin ottelusta ulos. Naarasnäppeihin pallo tarttui ja peli oli nopeasti 1-0. Tuuli puhalteli sen verran örkkien lähtiessä hyökkäykseen, että Sigevif-aloitus meni pitkäksi. Pallo saatiin kuitenkin kammettua jälleen neitokaisille ja he pyyhälsivät laidasta läpi. Bomber näki tilaisuutensa tulleen ja odotti kärsivällisesti kuinka häntä häirinneet neitokaiset torpattiin nurmen pintaan tai ainakin riittävän kauas. Mustaörkkikin juoksi oikein vauhdilla viimeisen häiritsijän pois viereltä. Tiukka keskittyminen ja pommi tipahtaa omiin jalkoihin tyrmäten vieressä olleen örkin toipumistuvalle. Eivät tytöt sitten enää aikailleet, vaan tekivät 2-0 -maalin. Jakson lopuksi neidot potkaisivat vielä korkean pallon, jonka alle Lobb Longway ehti. Hän onnistui heittämään sen kolleegalleen muiden pelaajien keskittyessä lyömään toisiaan vailla suurempaa menestystä.

IMG_6933

Päätöshetki

Lopputilanne

Lopputilanne

Toisella jaksolla puolituiskokki muutti sen verran reseptiä, että hyvin pientä sekaannusta saatiin vastustajien leiriin. Vähemmän yllättäen pallo potkaistiin jälleen korkealle ilmaan. Keskikentälle saatiin aikaan aikamoinen joukkotappelu, pallo pomppi sinne tänne ja pelaajat molemmin puolin tutustuivat turpeeseen ja taukotupaan. Scrappa onnistui telomaan itsensä ulos ottelusta, pomppukeppi ei välttämättä ole maailman terveellisin kapistus pallokentällä. Lopulta Sigevif sai pallon väljemmille vesille eivätkä örkit enää saaneet nopeita neitoja kiinni, 3-0. Aikaa jäi vielä yhteen aloitukseen ja tällä kertaa örkit olivat valppaana ja kävivät samantien neitojen kimppuun. Pallon tultua alas se saatiin myös ylös. Samoin tyttöjä saatiin lyötyä alas. Thr Farball teki komean syötön Lobbille, jonka ympärille saatiin tehtyä komea häkki. Tämä tapahtui vain noin ottelun verran liian myöhään, sillä tässä kohtaa ottelu vihellettiin poikki.

Kassaan kertyi 40 000 kultakolikkoa rahaa, peruskokoonpano pysyi sen verran terveenä, että seuraavaan otteluun päästään jälleen täysilukuisina ja ottelun parhaaksi pelaajaksi valittiin jo toistamiseen tällä kaudella Grung Stoner, joka keskittyy väistöharjoituksiin seuraavan viikon.

Kauden kaksi ensimmäistä ottelua menivät melkein ilman uusintaheittoja, tällä kertaa avausjakson kahdella ensimmäisellä vuorolla meni molemmat uusintaheitot eikä siitä huolimatta saatu kummempaa aikaan. Pohjantyttöjen block-kyky piti heitä aika hyvin pystyssä ja kun niitä kalloja ja both down -tuloksia ropisi omiin taklauksiin varsinkin mustaörkeillä, niin eihän taklauspelistä tullut oikein mitään. Kun palloakaan ei juuri saatu ylös, niin torjuntataisteluksi ottelu meni. Sigevif taas pärjäsi melko lailla hyvin vähilläkin uusintaheitoilla. Totesin avausottelun jälkeen voittaneeni noppatuurilla, niin nyt voin sanoa hävinneeni. Sen verran karuja tuloksia tuli nopasta. Toki vastustajakin oli reilut 600 000 kovempi eikä 300 000:n kokki tuonut raholleen vastinetta. Maalattu velhofiguuri toimi mukavasti, mutta sen jälkeen ei pelaajilla enää riittänyt jalkoja eikä käsiä pallon pelastamiseen. Bomber ei kovin paljoa pommittanut eikä Scrappakaan päässyt oikein pomppimaan, kun meni koko peli puolustamiseksi. Casualtyjä ei saatu siis yhtään, ainoat tähtipisteet kahdesta syötöstä ja ottelun parhaasta pelaajasta. Tuli joukkueelle sentään ensimmäinen kyky. Ensi viikolla sitten Kärmiön Tutiloita vastaan uusi yritys.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s