Loput koottavat koirat, 3.3.2016


Saksanpaimenkoiria

Saksanpaimenkoiria

Tiistaina sain valmiiksi nämä loput Riich.Modelsin koottavat koirat eli kaksi sakasnpaimenkoiraa. Kuvat ovat tummia, mutta ehkä noista selvää saa. Kannessa oli värimalleja, niiden mukaan koitin värjätä, mutta tuosta mustemmasta tuli ainakin liian musta ja suttuinen. Kuten noissa aiemmissakin koirissa, niin turkin tekstuuri figussa on todella kevyttä, jolloin väripesujen ja kuivaharjausten käyttäminen on vaikeaa. Ihan tyytyväinen olen kuitenkin lopulta varsinkin tuohon seisovaan kaveriin.

German-Shepherds

German-Shepherds

Koottavat koirat

Kaikki koottavat koirat

Kaiken kaikkiaan ei ollenkaan hullumpia hurttia, kympinhän minä tästä paketista vuosi sitten maksoin. Sitä en sitten tiedä, että ovatko nämä pelkkiä koristeita hyllyssä vai jotain muuta, kovin montaa peliä tuskin ainakaan pelataan 1/35 -skaalassa. No, eipä näitä pelikäyttöön hankittukaan, mutta olisihan sekin tietty plussaa. Alustoina näissä on 25-milliset prikat, jonka päälle vähän green stuffia peittämään reikää ja toimimaan liimana. Päälle sitten tuollaista vihreää sahanpurua tai vastaavaa. Sain jonkun kaupan yhteyssä kylkiäisenä aikoinaan.

IMG_6938

Koirat ja Brummbär

Kolmannessa kuvassa näkyy sitten koko laatikon sisältö, kaikki kuusi koiraa. Lammaskoira ja bulldog ovat noista ehkä parhaimman näköiset, niissä on niin selkeät värialueet jo luonnostaan ettei mitään väriliukuja tarvita. Labradorinnoutaja tai tuo istuva saksanpaimenkoira on heikoin esitys, vaikka tuo lappis nyt tuossa kuvassa näyttääkin taas ihan kelvolliselta.

Viimeisessä kuvassa sitten koirat vahtivat Brummbäriä, joka lienee juuri valmistunut panssarivaunutehtaalta ja on matkalla rintamalle. Tai sitten on käynyt pestävänä ja korjattavana jossain, kun on kuitenkin vaununumero kyljessä, mutta kovin kevyesti pukeutunut miehistö. Tuo malli on itsessään maalattu joskus vuonna 2003 tai 2004 noin suurinpiirtein ja on Tamiyan valmistama. Koirat ja rynnäkkötykki ovat molemmat 1/35 skaalaa, joten aika iso ajopeli on kyseessä.

Seuraavana maalauspöydällä on taas Sormusten Herraa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s