Olipahan ottelu, 8.3.2016


Tänään päästiin tappiollisilta uusilta areenoilta vanhalle tutulle Kerttu Areenalle, jossa vastaan asettui yli puolitoista kertaa kovemmaksi arvioitu viime kauden finalisti Kärmiön Tutilot. Yleisöä saapui mukavan sään vallitessa 24 000, joista yli puolet Tutiloiden puolelle. Tasoitukseksi Rangersille Bomber puki jälleen tutun nutun ylleen, susiturkkiin pukeutunut velho teki niin ikään paluun örkkileiriin samoin kuin reseptejään uusinut puolituiskokki. Vaelteleva apteekkari tarttui myös joukkueen matkaan.

fd

Velho näytti jälleen kaapin paikan

New Orc Rangers pääsi valitsemaan aloitusta ja päättikin lähteä saman tien hyökkäämään. Kokki keitteli niin hyvät keitokset, että puolet Tutiloiden penkkitehoista siirtyi Rangersille tuplaten näin heidän penkkinsä. Yleisö oli innoissaan ja repi tuomarin samantien palasiksi. Bomber hykerteli onnessaan niin pitkään, ettei ehtinyt edes pommittaa ennen kuin oli jo liian myöhäistä. Eturivin mustaörkeillä oli täysi työ taklailuissaan eikä siitä lopulta tullut oikein mitään. Vikkelä vastustaja lähtikin saman tien tulemaan päälle, mutta unohtivat innoissaan Rangers-velhon. Velho heitti tulipallonsa viiden Tutilon keskelle, joista neljä pystyssä ollutta kaatui. Yksi jopa sen verran pahasti, että häntä ei ensi matsissakaan nähdä. Kun muutenkin vastustajia saatiin joko turpeeseen tai kentän reunalle ja pallokin saatiin hyppysiin, niin pikkuhiljaa häkki hivuttautui vasenta laitaa pitkin eteenpäin. Bomber hääri kulmamiehenä eikä ehtinyt juurikaan pommitella, ensimmäinen pommikin lensi vasta jakson puolivälin jälkeen. Mitään vakavaa tästä ei kuitenkaan seurannut. Pallo ojennettiin lopulta takaviistoon Unpret Boltille, joka onnistui ylittämään maaliviivan aivan loppuhetkillä. Loppuhetket kuitenkin venyivät, kun maalin jälkeisen mellakan jälkeen tuuraava tuomari siirsi pelikelloa reilusti taaksepäin. Bomberia hän ei kuitenkaan uskaltanut vielä poistaa kentältä, joten hän olikin yllättäen etulinjassa puolustamassa. Tuomarin peliliike teki tepposet valmentajille, Rangers-koutsi varsinkin oli turhan huoleton ja Kärmiön Tutilot onnistuivat tekemään nopean tasoitusmaalin. Pallo saatiin pelattua hyökkäyspuoliskolle juosseelle sudelle, joka toimitti pallon maaliin. Taukolukemat siis 1-1.

Mellakointi jatkui toisella jaksolla, tällä kertaa tuomari päätti antaa ajan kulua. Puolituiskokin keitoksetkin olivat hieman laimenneet, mutta hieman oli niilläkin vaikutusta. Muutenkin toiselle jaksolle lähdettiin intoa puhkuen, Darrog Ironhead onnistui vihdoin puhkaisemaan vastustajan panssarin ja kovaonninen uhri siirtyi kentän laidalle loppupelin ajaksi. Tätä ennen Tutiloiden varmakätinen ghoul ei ollut saanut palloa maasta, joten Rangers otti hyökkäävän puolustusstrategian käyttöön. Toisella yrittämällä pallo kuitenkin nousi ja vikkelä hyökkäys tuli oikeaa laitaa pitkin kohti Rangers-maalia. Hiukan sitä saatiin hidasteltua ja vaikka Verrud Stonefist onnistuikin tyrmäämään itsensä taklaustilanteessa ulos, niin eipä Tutiloidenkaan taklauspeli toiminut. Rangers tuuppasi vastustajan molemmalta laidalta ulos ja käänsi miesylivoiman itselleen. Samalla pallo saatiin irti vastustajan hyppysistä kentälle pyörimään. Örkit olivat hitaita, mutta määrätietoisia, ja kun Unpret sai pallon noukittua ylös, alkoi hivuttautuminen kohti vastustajan maalia. Aika tarkalla oli askeleet pidemmän aikaa toisella jaksolla, mutta alivoimainen ja valmentajan huudoille kuuroutunut tutilolauma ei kyennyt maalia lopulta estämään. Viime hetkillä Unpret sai tehtyä 2-1 -voittomaalin.

Voitto toi joukkueelle uusia faneja, mutta kassaan vain 20 000 kultakolikkoa. Darrog harjoittelee ennen seuraavaa ottelua lyömään todella lujaa ja otteluun parhaaksi valittu Unpret käy voimakoulussa sekä harjoittelee väistämistä. Seuraavaan otteluun päästään edelleen täysilukuisena.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s