Tähtien Sodan lisävoimia, 13.3.2016


IMG_6954

Alukset ja pensseli

Nämä ostokset tein jo viime viikon tiistaina, mutta kun ei ehdi niin ei ehdi. Ei siis ehdi tänne päivittää ja kun nämä eivät mitenkään merkittäviä ostoksia olleet, niin en ole jaksanut stressata. Kävin siis ostamassa Fantasiapeleistä ihan uutena lisäjoukkoja Star Wars X-Wing The Miniature Gameen. Aloituslaatikon lisäksi siis yksi X-Wing ja yksi TIE-Fighter. Mukana tuli nippu kortteja ja läjä pahvilätkiä. Korteista tuli uusia upgrade-kortteja sekä uusia lentäjiä. Osa lentäjistä oli tosin samoja kuin aloituspaketissakin, mutta eipä tuo kai liiemmälti haittaa. Enemmänkin olisi ollut kiva saada, varsinkin noita parantelukortteja, mutta ollaan nyt hiljaa tyytyväisiä näihin.

IMG_6955

TIE Fighter ja X-Wing

Olisi ehkä ollut järkevää ostaa jotain muita alustyyppejä, niin olisi saanut enemmän vaihtelua laivastoihin, mutta päädyin nyt kuitenkin näihin, kun ovat sitten samalla värityksellä kuin entisetkin. Fiksua vai ei, mutta tällä mennään. Toivottavasti jatkossa tulee lisää Force Awakens -teemaisia aluksia.

Lisäksi ostin uuden pensselin, kun vanhalle pohjamaalipensselille kävi vähän ohraisesti. Osa karvoista nimittäin tarrasi kiinni pikaliimaan, joka ei ollutkaan ihan täysin kuivahtanut figun alustaan… Nyt on taas parempi maalata. Alukset maksoivat 16,50 euroa kappale ja pensseli 6 euroa. Olisi sitä kai fiksumpiakin ostoksia voinut tehdä, mutta mennään näillä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.