Eowyn, 16.3.2016


IMG_6956

Eowyn, the Shieldmaiden of Rohan

Viime viikonloppuna haasteen bonuskierroksella oli aiheena riskinottaja, joten valitsin omaksi ehdokkaakseni Eowynin, Rohanin neidon. Eli tämä on siis se riskinottaja, jonka käskettiin jäädä Rohaniin huolehtimaan kansasta ja johtamaan hetiä sillä aikaa, kun Theoden, Aragorn ja muu poppoo lähtee Gondoriin. Hän päätti naamioitua mieheksi ja lähti sotajoukon mukaan. Otti vielä mukaansa toisen ”petturin” eli Merryn, jonka myös käskettiin jäämään Rohaniin. Taistelussahan hän sitten haastoi Noitakuninkaan ja voitti. Otti siis riskejä kerrakseen.

IMG_6957

Rohanin neito

Punaisen mekon valitsin ihan vaan sen takia, että ajattelin sen näyttävän kivalta. Tein siitä vähän rusehtavan, jotta sopii paremmin taistelukentälle, ja se onnistui mielestäni ihan hyvin. Loppujen lopuksi tämä oli melko helppo maalattava. Aluksi en ollut ihan tyytyväinen tähän, mutta parin päivän jälkeen olen hieman muuttanut mieltäni. Ihan hyvähän siitä tuli. Tukka, kasvot ja silmät onnistuivat myös. Silmät katsovat vähän vahingossa yläviistoon, mutta tajusin sitten, että noitakuningashan on aika iso, joten ylöspäin sitä täytynee katsoa. Korjasin sitten toisenkin silmän katsomaan ylös. Poskiin sekoitin hieman punaista, tuli paljon eläväisemmän oloinen heti.

Eowyn

Eowyn

Mitäs sitten, yksinäinen Rohanin neito on aika yksinäinen. Pitäisiköhän hänelle maalata sitten seuraa… Juu, mutta ei ihan heti, koitan hoitaa muutaman muun keskeneräisen jutun alta pois. Rohanilaisia on kyllä ihan mukava joukko odottamassa maaleja, joten eiköhän niitä sieltä jossain kohtaa tule.

Seuraavaksi maalauspöydällä on lisää LotRia, sen jälkeen sitten ehkä taas jotain muuta.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.