Paluu voittokantaan, 27.3.2016


Pitkänäperjantaina New Orc Rangers kohtasi täpötäydellä Kerttu Areenalla Purple Fistin, läsnäolijoista 21 000 seurasi ottelua, joista hiuksenhieno enemmistö oli örkkien puolella. Tasoeroa oli sen verran, että puolituttu puolituiskokki liittyi jälleen Rangers-porukkaan. Kaatosateessa örkit asettuivat hyökkäysmuodostelmaan. Aloituspotkun kaartaessa ilmassa sade kuitenkin taukosi ja puolituiskokki onnistui keittelemään välttävät keitokset.

Örkit aloittivat nujakoinnin, raivostumisen oppinut Reaghorkin ensin tönäisi yhtä ogrea taaemmaksi saadakseen enemmän tilaa ja päästäkseen kahdestaan painimaan. Lopputuloksena ogre tipahti nurmikkoon. Muitakin iskuja vaihdettiin ja pallo saatiin noukittua ylös. Oikeasta laidasta lähdettiin etenemään epämääräisessä häkkimuodostelmassa, joka eteni ja hajoili. Pallokin menetettiin ennen pitkää aivan laidan tuntumassa vastustajien snotlingeille. Sitä ennen Reaghor tyrmättiin ottelusta sivuun. Seuraavaksi Grung telottiin sairastuvalle niskaansa pidellen. Unpret tasasi puntteja omalla tyrmäyksellään. Joku örkeistä pelattiin ulos kentältä kyseenalaisin keinoin, mutta tuomari ei siihen puuttunut. Ogret eivät olleet kovinkaan keskittyneitä ja Unpret pääsikin laitaa pitkin etenemään ja tyrmäämään pallonkantaja-snotlingin. Sitten vielä pallo kantoon ja pienellä kurotuksella pallo maaliin. Seuraavassa aloituksessa yleisö heitti ogreja kivellä, ja vielä jakson päätteksi Unpret tyrmäsi kolmannen kerran tässä ottelussa – vähän niin kuin hattutemppu tehdyn maalin lisäksi.

Toisella jaksolla örkit puolustivat vajaamiehisinä. Puolituiskokki oli kuitenkin saanut keitoksensa parempaan iskuun ja valmennuskin toimi örkkien eduksi. Aloituspotku sen sijaan jäi vajaaksi ja pallo päätyi suoraan snotlingeille. Hyökkäys ei kuitenkaan päässyt etenemään, ogret olivat hitaita ja/tai omissa maailmoissaan. Jakson puolivälissä örkit pääsivät tunkeutumaan häkkiin ja saivat pallon irti snotlingilta. Toisaalta Grang Stander mursi solisluunsa ja jätti kentän. Fou Speed juoksi keskikentältä aivan laidan tuntumaan, kurotti ja otti pallon, teki täyskäännöksen ja onnistui vielä tasapainoilemaan vähän keskemmälle kenttää. Pari snotlingia pääsi iholle, mutta valmentaja ei saanut enää huudettua käskyjään joukkueelleen, joten kevyeksi jäi pallonriistoyritys. Fou irroittautui snotlingeista ja juoksi minkä kintuistaan pääsi ja pääsi lopulta maalialueelle asti. Fanit tykkäsivät tästä. Loppupeli olikin sitten vain pientä nujakointia ja peli päättyi siis 2-0 -voittoon New Orc Rangersille.

Sairastupa ottelun lopuksi

Sairastupa ottelun lopuksi

Parhaaksi pelaajaksi valittiin heittäjä Lobb Longway. Rahaa kilahti kassaan 80 000 kultakolikkoa – kannatti kovistella lipunmyyjää, joka oli ensin antamassa vain 30 000 kolikkoa. Muina hyvinä uutisina kerrottakoon, että fanejakin tuli lisää. Huonona puolena mahdolliseen välierään joudutaan vajaamiehisinä molempien linjamiesten loukkaannuttua. Grang Standeria tuskin joukkueessa liiemmälti kaivataan, mutta monesti palkittu Grung Stoner pyrkinee palaamaan pelikuntoon ja kokoonpanoon saatuaan niskansa kuntoon. Näiden kahden toipuessa kaksi muuta pelaajaa sen sijaan saa kaipaamaansa lisätreeniä. Fou Speed opiskelee väistelemään ja Lobb Longway puolestaan taklaamaan.

Tällä kertaa nopat olivat örkkien puolella, ogret tyhmäilivät aika useasti ja muutaman kerran melko kriittisissä paikoissa. Väistöt, lisäliikkeet, yhden nopan taklakset ja alivoimataklaukset toimivat melko varmasti örkeillä. Todettakoon vielä se, että kun kahdella uusintaheitolla lähtee otteluun, niin toisella jaksolla saattaa tulla käytettyä yksi ja jätettyä viisi käyttämättä… Lisäksi pelasimme ottelun todella vauhdikkaasti, alle kahteen tuntiin. Tämä oli vähän tarkoituskin, koska molemmilla oli vähän kiire ja kaiken lisäksi Kerttu oli täynnä emmekä halunneet viedä pöytätilaa maksavemmilta asiakkailta. Vauhtia helpotti se, että toisella jaksolla varsinkaan ei ogrejen nopat toimineet ja kun uusintaheitot oli syöty, niin vuorot olivat nopeita. Örkkejä puolestaan oli kentällä sen verran vähän, että vuorot olivat nopeita.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s