Mufloneja, 5.4.2016


Mufloneja

Mufloneja

Niin, lupailin näitä vissiin jo sunnuntaiksi, mutta tänään vasta tänne päätyivät. Maalasin nämä toki jo sunnuntaina valmiiksi, mutta vasta eilen ehdin kuvata ja tänään kirjoittaa. Tässä siis lisää mufloneita, samanlaisia otuksia maalasin vuosi sitten jo muutaman. Edellisessä tilauksessa Warbasesille tilasin näitä lisää, kun olivat niin kivoja. Kivoja nämä eivät kyllä ole maalata, jalkojen sisäpintojen maalaaminen on tuskallista, varsinkin jos liimaa näitä kolme samalle alustalle. Värityskään ei mennyt ihan niin kuin kuvittelin, nämä ovat selkeästi tummempia kuin viimevuotiset, mikä nyt ei välttämättä maailmaa kaada, mutta ei ollut tavoite.

IMG_7002

Mouflon sheeps

Nopeahkosti nämä maalautuivat, ovat kuitenkin sen verran pieniä. Jalkojen kanssa meni aikansa, mutta kun oli pienet jalat, niin aikaakaan ei liikaa tuhraantunut. Tässä mittakaavassa karvapeite vielä aika hyvin onnistuu näyttämään uskottavalta, joten ihan tyytyväinen olen lopputulokseen. Sitten kun on tarvetta, niin saan farmilla käytävään taisteluun ihan mukavan lauman lampaitakin mukaan. Voivat olla vaikka ryöstöretken kohteena tai muuta sellaista.

Lupailin seuraavaksi valmistuvan kääpiöitä, mutta koska ainakin yksi tärkeä kääpiömaali näyttää olevan kuivahtanut, niin taitavat haltiat kiilata röyhkeästi edelle…

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s