Pelimattoja, 8.4.2016


IMG_7005

Nurmimatto

Kuten muistatte varmaan, niin tuossa jokin aika sitten kirjoittelin ostaneeni vinyylisiä pelimattoja. Silloin oli toimituksessa vähän ongelmia, isokokoisin matto jäi kokonaan puuttumaan. Se luvattiin jälkitoimituksena noin parissa viikossa. Melkein kuusi viikkoa myöhemmin tämän viikon maanantaina matto sitten lopulta saapui. Kyseessä on tuollainen kauniin vihreä matto, kooltaan mukavat 4 kertaa 6 jalkaa eli reilu 120 kertaa 180 senttiä. Täysimittainen Fantasy Battle -matto siis. Tuollaiset ruskeat ja tummanvihreät laikut tuovat vähän eloa mattoon, ja niiden mukaan voi sitten vaikka vähän sommitella maastojakin laudalle.

IMG_7004

Pieni talo preerialla

Pelimatto

Avaruuspelimatto

Tuossa oikealla näkyy maton päällä juuri kasaan liimaamani Warbasesin lato, josta tarkemmin tarinaa ja kuvia hamassa tulevaisuudessa. Ette kuitenkaan tiedä kuinka iso tuo lato on, joten ette saa käsitystä siitä, että minkäkokoisia nuo eriväriset läiskät tuossa ovat. Yritys kuitenkin hyvä. Ehkä olisi pitänyt laittaa joku figu matolle…

Koska maton toimitus kesti aika pitkään, niin toimittaja lykkäsi mulle kaupanpäällisenä yhden tuollaisen punertavan mustan X-Wing -maton myös. Nyt on siis kaksi avaruutta, jossa lennellä.

Kuten kuvista näkyy, niin nämäkin ovat enemmän tai vähemmän taitoksilla tai muilla mutkilla, toivottavasti tasoittuvat pelikuntoon sitten, kun niille on käyttöä. X-Wingiä ainakin voisi tässä taas kokeilla, se on kuitenkin sen verran rivakka peli. FB:n kanssa meneekin sitten vähän pidempään.

Todettakoon lisäksi, että maalauspöydällä on tällä hetkellä melkein valmiita haltioita, pääsette niitä ihailemaan varmaankin tuossa alkuviikosta – ellei sitten peräti jo sunnuntaina.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s