Maalikaupoilla ja pari figua, 12.4.2016


Koko ostos Hasslefreeltä

Koko ostos Hasslefreeltä

Figut

Figut

Tänään postimies toi kauan kaivatut maalit ja muutaman figun Hasslefreeltä. Tosiaan Abaddon Black kuivahti ja päätin tilata sitten Hasslefreeltä Coar d’Arms -maaleja, kun siellä oli nyt varastossa Mithtil Silverin ja Chestnut Inkin korvikkeetkin. Samalla tilasin liudan perusvärejä, sen verran tyytyväinen olen ollut firman maaleihin. Ne sopivat ainakin omaan maalaustapaani paremmin kuin uusimmat Citadelin maalit. Viime viikon maanantaina muistaakseni laitoin tilauksen vetämään, joten reilussa viikossa tulivat perille. Ihan hyvä tahti.

Samaan syssyyn oli tietenkin järkevä tilata figujakin, joten ostin kahdeksan varsijousikääpiötä lisää. Näillä saankin sitten jo aika tulivoimaiset yksiköt rakennettua, mutta ihan kärkeen maalausjonossa nämä eivät kuitenkaan pääse. Pääpaino tarpeessa on lähitaistelu, jota silmällä pitäen ostinkin yhden Heidi-kääpiön, joka sopinee mainiosti rivikääpiöksi tai joksikin erikoishahmoksi. Hayden ja toinen berserkki muodostavat surmaajayksikön alun, täytyy vaan hankkia vielä ainakin kolme lisää. Eipä nämäkään siis ihan maalauslistan kärkeen pääse Heidiä ehkä lukuunottamatta – hän maalautunee muiden kääpiöiden lomassa.

Tällainen pieni päivitys tähän tiistai-iltaan, huomenna raportoin sitten tänään pelaamistani Lord of the Rings -peleistäni ja ylihuomenna tullee reportaasia maalatuista figuista.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.