Lotri-laatikoita, 9.5.2016


Koko potti

Koko potti

Eilen sunnuntaina kävin lunastamassa huuto.netissä tekemäni hankinnat, muutaman laatikollisen LotRin figuja. Figut ovat siis käytännössä koskemattomina laatikoissaan, muovit vain poistettu päältä. Blisteri ihan iskemätön. Näitä oli huuto.netissä myynnissä (ja on vieläkin jotain) ja hetken aikaa harkittuani heitin tarjouksen menemään ja kyselin mahdollisuutta noutoon, kun kerran tuossa melkein vieressä on. Lauantaina sovittiin kaupat ja eilen siis kävin hakemassa.

Näistä isommista laatikoista maksoin 20 euroa kappaleelta, mikä on mielestäni ihan ok hinta, varsinkin on siis ihan koskematonta tavaraa. Nuo kuvat nyt ovat taas jostain syystä kallellaan, mutta eiköhän niistä sanoma kuitenkin välity.

Nazgul

Ringwraith on Fell Beast

Treebeard

Treebeard, Mighty Ent

Bridge of Khazad-Dum

Battle at Khazad-Dum

Sheelob

In the Clutches of Sheelob

Arwen

Arwen

Fall of the Witch King

The Fall of the Witch King

Kun kävin laatikoita hakemassa, niin kävi ilmi, että myyjällä oli muutakin tavaraa myynnissä, joka ei vain huuto.nettiin vielä ollut ehtinyt. Kaikenlaista mielenkiintoista oli, mutta kun ei kaikkeen rahat riitä, niin päädyin tähän pienempään pakettiin ja Arweniin. Sovittiin hinnaksi 5 euroa kappaleelta, eli kokonaiskustannus 90 euroa. Aika moinen läjä rahaa kerralla figuihin, mutta harvoinpa tällaisia läjiä tulee vastaankaan.

Ja toisaalta sain viime viikolla myytyä läjäkaupalla figuureita pois, joten siinä mielessä budjetissa oli varaa. Sain myytyä siis viime syksynä ostamani vitoslaitoksen aloituspaketin bretonniritarit, skinkit ja saurukset yhteensä 60 eurolla kahdelle eri ostajalle. Tuo oikealla näkyvä laskurikin hyppäsi siis kerta heitolla jänniin lukemiin. Ja vaikka tässä näitä laatikoita tuli ostettua useampi, niin kovin montaa figua ei kuitenkaan tullut. Määrällisesti figumäärä siis romahti reilusti, mutta rahaa meni jonkin verran. Näille uusille figuille mulla on kuitenkin enemmän ”käyttöä” kuin niile bretonneille ja liskomiehille.

Maalailemaan en ole viime aikoina ehtinyt, mutta ehkä tällä viikolla, vaikka aurinko paistaa ja telkusta tulee lätkää…

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s