Valmiit pitkäparrat, 12.5.2016


IMG_7056

Pitkäparrat rivissä

Vihdoin ja viimein jotain valmista maalauspöydältäkin. Edellisistä valmistuneista figuista on näemmä tasan kuukausi aikaa. Tiesin kyllä, että näiden figujen kanssa menee tavallista pidempään, mutta kaikenlaiset muut kiireet, väsymys, orastavat flunssat ja allergisena valuva nenä ovat pistäneet kapuloita rattaisiin turhankin paljon. Eilen oli kuitenkin poikkeuksellinen vapaailta, ja sain nämä viimeisteltyä. Olisihan näiden kanssa voinut nyhjätä enemmänkin, mutta kun isohkoon porukkaan liittyvät rivimiehinä, niin en jokaista hutivetoa jaksanut korjata. Sain toki eilen muutakin aikaiseksi, niistä lisää vähän myöhemmin.

IMG_7058

Värimaailma näissä on perinteinen, melko metallisia ja harmaita nämä kaverit ovat, hiukan punaista ja muuta väriä siellä täällä. Punainenhan on se kääpiöitä yhteen sitova väri mulla varsinkin kilvissä, kun muuten on värejä aika lailla riemunkirjavasti yhdistelty. Metalliosista tuli taas kirkkaampia kuin mitä vähään aikaan, kun sain sieltä Hasslefreeltä sitä Citadelin Mithril Silverin vastinetta. Muuten väreissä on ollut pieniä pettymyksiäkin, melko ohuita tuntuvat olevan esimerkiksi vihreä ja punainen. Täytyy vielä kokeilla uudestaan ja ravistaa kunnolla, jos se auttaisi. Citadelin maalit sen sijaan tuntuvat paksuuntuvan purkkeihinsa kiihtyvällä tahdilla.

IMG_7057

Nämä ovat siis niitä kutosedikan aikaisia metallisia pitkäpartoja, harvinaisen pulleita ja parrakkaita. Niitä vanhempia metallisia tekisi mieli, mutta en ole niitä missään koskaan nähnyt. Uudempia muovisia en ole myöskään niin katsellut. Selkeästi nämä ovat kuitenkin pitkäpartoja, kun parta ulottuu maahan asti, mutta jotenkin vaikea nähdä, että miten tuolla ruholla mitään aseita oikeasti heilutellaan… Noh, eivätpä nämä tämän skaalan figut muutenkaan mitään huippurealistisia ole, joten ei siitä sen enempää.

Dwarf Longbeards

Dwarf Longbeards

Näiden jälkeen maalauspöydällä on lisää kääpiöitä, tällä kertaa toivottavasti vähän nopeammalla tahdilla. Sen jälkeen sitten ehkä jotain LotRin figuja, niin saa sillekin osastolle lisää pelattavaa. Ensi viikolla olisi muuten tarkoitus saada Blood Bowl -liigan pronssipeli pelattua alta pois.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s