Uusi kausi voitokkaasti vauhtiin, 24.5.2016


Tuskin oli edellisen kauden tomut laskeutuneet, kun seuraava kausi jo alkoi. Konnankoivet pelasivat edellisen kauden vauhdikkaasti läpi ja kun pudotuspelipaikka jäi haaveeksi, niin valmentaja oli innokas pääsemään taas pelikentälle. 20 000 katsojaa raahautui Kerttu Areenalle, sammakot houkuttelivat reilut puolet katsojista. New Orc Rangers lähti terveenä otteluun, mutta Konnankoivet joutuivat paikkaamaan rivejään hätäapupelaajalla. Heille annettiin tasoituksena myös apteekkari sekä virallisen sponsorin, Bloodweiserin, virvoittajatyttö. Aloitus ja hyökkäysvuoro päätyi kuitenkin örkeille.

Ilma oli kaunis ja innokkaat örkit lähtivät jo aloituspotkun leijaillessa ilmassa kohti mehukkaita koipia. Fou Speed oli eritoten innokas, hän nappasikin vastaantulleelta sammakolta syöksyn jälkeen pään irti. Sammakkoapteekkari pyöritteli avuttomana päätä käsissään. Seuraava sammakko oli saada saman kohtelun, mutta tällä kertaa apteekkari onnistui parsimaan Foun irtirepimän pään paikoilleen, joskin sammakolle ominainen irtonaisuus jäi paikkaamatta. Kun pallokin oli saatu nurmesta kantoon, niin hyökkäys alkoi häkin tapaisessa lähteä pikkuhiljaa eteenpäin. Ennen puoltaväliä tyrmättiin kolmaskin vastustaja ulos kentältä, joten miesylivoima kallistui vahvasti örkeille. Sammakot kuitenkin hyppivät innokkaasti häkkiin ja saivat aiheutettua ongelmia. Jakson puolivälin jälkeen Lobb Longway murjoi vastustajasammakon solisluun murskaksi – tässä vaiheessa apteekkarit olivat jo paenneet paikalta. Konnankoivet saivat kuitenkin pallon lopulta örkeiltä pois ja lähtivät jopa hyökkäykseen, mutta kovin hennon suojauksen onnistuivat örkit helposti murtamaan. Pallo saatiin heti taklauksen jälkeen omille, sitten seuraavalla vuorolla juoksu puoliväliin kenttää ja pallo eteenpäin ja sitten vauhdilla toiselle puolelle jälleen häkkiin. Fou Speed kantoi palloa ja Moogor Steelhand sai tililleen ensimmäisen uhrin. Aivan jakson lopulla Fou kantoi pallon maalilinjan yli. Ennen taukovihellystä Konnankoivet vielä vähän heittelivät palloa ja koittivat murjoa örkkejä, mutta heidän täydelinen puolustuksensa oli murtumaton.

Tasoitusmaali tekeillä

Toisen jakson alku

Toisen jakson alku

Tasoitusmaali tekeillä

Toiselle jaksolle Konnankoivet saivat jalkeille 7 pelaajaa Rangersin täyttä joukkuetta vastaan. He lähtivät kuitenkin ennakkoluulottomasti hyökkäämään häikäisevän valmennuksen ryydittäminä. Rangersilla oli melko tiukka puolustuskuvio ja Konnankoivet näkivätkin parhaaksi ratkaisuksi kiertää sen. Vasemmasta puolustuksesta kaksi pelaajaa ulos, pallo ylös ja siitä syntyneestä kolosta parin pelaajan kera läpi. Rangers pääsi vielä iholle, mutta niin se sammakko vaan pomppi örkkien yli ja ohi ja maaliin. Peli oli tasan ennen kuin örkit ehtivät oikein edes aloittaa.

Maalin jälkeen Rangers lähti hyökkäykseen, mutta Konnankoivet puolestaan varastivat tällä kertaa. Siitä ei ollut apua, kun pallo pomppi suoraan takakentällä kärkkyneen heittäjän syliin. Rauhallisesta lähdettiin tekemään häkkiä, jota hivutettiin pikkuhiljaa eteenpäin pysähtyen aina välillä murjomaan vastustajia turpeeseen. Toisinaan osa pelaajista oli aivan ymmällään, kun kentällä ei ollut pystyssä ainuttakaan vastustajaa. Moogor sitten keksikin alkaa potkimaan Konnankoipien maassamakavaa hätäapupelaajaa, joka näkikin tähtiä. Toisen potkun jälkeen tuomari kuitenkin ohjasi epäurheilijamaisesti käyttäytyneen Moogorin ulos kentältä. Tässä kohtaa häkki olikin edennyt jo syvälle vastapuolen päätyyn ja kunhan tällin saanut Verrud Stonefist oli kärrätty ulos pelistä, niin Thr Farball kantoi pallon loppuhetkillä maaliin. Konnankoiville ei oikein jäänyt aikaa tehdä mitään ihmeellistä, kun örkitkin järjestäytyivät täydelliseen puolustukseen. Kentän ulkopuolelle lentänyt aloituspotku ei sammakoita kummemmin tyydyttänyt, muutaman taklauksen ja heittopelin jälkeen tuomari vihelsi pelin päättyneeksi 2-1 örkeille.

Fanit pitivät näkemästään, heitä tuli lisää, mutta lipputuloja ei kertynyt kuin 30 000 kultakolikkoa. Menivätköhän kolikot vastapuolen hautauskuluihin? Ahkerasti lyönyt Darrog Ironhead valittiin Rangersin parhaaksi pelaajaksi ja hänelle olisi tarjolla ennen seuraavaa ottelua lisäharjoitusta joko taitojen tai ketteryyden suhteen. Valmentaja on kovasti sitä mieltä, että taitoja taitoja, mutta saa nähdä miten kovapäisen örkin kanssa käy… Vauhdissa ollut Fou Speed pääsee myös opiskelemaan uusia kykyjä.

Ottelua leimasi lukuisat vastapuolen ykköset sekä kourallinen kalloja. Tuli niitä örkeillekin, mutta ei kuitenkaan niin paljoa. Muutenkin onnistumiset olivat hyvin paljon örkkien eduksi. Kun Konnankoivilla noppa pyöri, niin syntyi nopeasti maali, mutta sitä tapahtui harvoin. Valtaosan peliajasta pelaajat kaatuilivat omia aikojaan väistellessä, hyppiessä tai pyrkiessään liikkumaan edemmäs. Tätä vastaan sitten ottelun alussa läjä kutosia örkeiltä, joilla saatiin miesylivoima keikautettua kallelleen. Kaikesta huolimatta mukava ja jännittävä ottelu, jonka lopputulos oli auki ihan loppuhetkille saakka.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s