Maalattuja kääpiöitä, 14.6.2016


Dwarfs

Dwarfs

Pitkästä aikaa taas valmiiksi maalattuja figuja, niitähän te (ja minä) mieluummin haluatte katsella kuin kuvia ostamistani figuista. Maalauksessani on muuten melko säntillinen tahti, nämä valmistuivat jo lauantaina kuten vähän arvelinkin, eli 11.6. Edelliset pitkäparrat valmistuivat 11.5. ja niitä edeltäneet LotRin haltiat 11.4. Tahti voisi olla aavistuksen rivakampi, mutta katsotaan kuinka seuraavien figujen kanssa käy. Niin, tuossa oikealla siis muutamissa kuvissa jo vilahtaneet kääpiöt valmiina. Hiukan jotain suttuja ja epätasaisuuksia jäi jonnekin, mutta ei minnekään näkyville paikoille. Musteita olisin voinut lisäksi käyttää enemmänkin saadakseni aikaan syvemmät värit, nyt näistä tuli vähän vaaleita. Tietty kun käytin nyt pääosin Coat d’Armsin maaleja, niin sävyt ovat muutenkin vähän erit kuin aiemmin.

Kääpiöitä

Kääpiöitä

Tuo toinen lipunkantaja olisi ehkä tarvinnut sen lipun tuohon tankoon, olisi näyttävämpi siten. Nythän tuota voi joku puusilmä luulla hölmönnäköiseksi aseeksi… Ja tuo lippukin voisi olla koristeellisempi, kääpiölipusta nyt kuitenkin puhutaan. Mutta menköön nämä kaksi nyt ensimmäisinä yrityksinä, tehdään jatkossa sitten jotain kunnianhimoisempaa.

Huomasin tässä nyt, että hiukan huonosta kulmista nuo kuvat, tai siis että kääpiöistä näkyy lähinnä kilvet. Toiselta puolelta olisi voinut myös ottaa kuvat, niin näkyisi riemunkirjavuus vähän paremmin.

Naissankaritar

Naissankaritar

Hasslefree Heidi

Hasslefree Heidi

Hasslefreen Heidin siis myös tuossa samalla melko yksinkertaisin värein ja olen melko tyytyväinen. Haarniskaosat maalasin tuollaiseksi patinoituneeksi samaan tapaan kuin LotRin haltioilla. Hirveästi muuta maalattavaa ei sitten ihon ja punaisen mekon lisäksi ollutkaan, hanskat päätin maalata mustiksi ettei ihan liikaa hypi silmille. Ase Heidillä on vähän turhan pieni verrattuna muihin kääpiöihin, mutta muuten kokoa ja pyöreyttä löytyy riittävästi. Eiköhän hän joukon jatkona mene kääpiöporukoissa tai vaikka sotakoneen miehistössä tms.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s