Lotria loppuiäksi, 31.7.2016


Eipä varmaan tarvitse enää Lotrin figuja ostaa, ainakaan määrän puolesta…

Koko paketti

Koko paketti

Figu jos toinenkin

Figu jos toinenkin

The Battle of Pelennor Fields & A Shadow in the East

The Battle of Pelennor Fields & A Shadow in the East

Huuto.netissä oli taas Lotria myynnissä, 60 eurolla ostin paketin, jossa oli kaikenlaista tarpeellista ja kivaa ja aika paljon vähemmän tarpeellista. Myynti-ilmoituksen kuvissa ei tainnut kaikki figut olla, ainakin niitä tuntui olevan laatikossa paljon enemmän. Ehkä olin huolimaton, koska kiinnostavimmat palaset paketissa oli kaksi vanhempaa lähdekirjaa, joita mulla ei vielä ollut. Toki tuossa on figu jos toinenkin, joille löytynee käyttöä, mutta kirjat olivat se pääasiallinen artikkeli. Toivon osan figuista myyväni ja siten saavani figumäärää hieman karsittua ja korjattua budjettia. Nyt elokuun harrastusbudjetti meni jo ennen kuin kuukausi ehti edes alkaa…

A Shadow in the East ja vielä vanhempi The Battle of Pelennor Fields -kirjat olivat siis ne tärkeimmät. Lisäksi löytyi muovisena haradrimeja, uruk-haita, suurhaltioita, numenorilaisia, ministirithiläisiä, örkkejä ja rohanilaisia. Siellä täällä metallifigukin, muutama uruk-hai ainakin sekä Minas Tirithin erikoisjoukkoja. Lisäksi vielä parikymmentä metallifigua, kaikenlaisia sankareita Elrondista ja Saattuen jämistä aina Rohanin suuruuksiin ja Sarumaniin. Lisäksi vielä luolapeikko ja Mordorin peikko.

Noista allaolevista kuvista voi tarkemmin katsella, että mitä kaikkea paketista löytyi. Ihan kaikesta en lähikuvia lähtenyt ottamaan, mutta eiköhän noista ihan hyvän yleiskuvan saa. Osasta tulee hyviä vahvistuksia nykyisiin joukkoihin, osaa on jo niin paljon, ettei vahvistuksille ole käytännön tarvetta ja osa taas on sellaisten armeijoiden joukkoja, joita en välttämättä haluaisi lähteä keräilemään ajan ja rahan rajallisuuden vuoksi… 196 figua laskin muuten yhteismääräksi.

IMG_7118 IMG_7119 IMG_7120 IMG_7121 IMG_7122 IMG_7123

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s