Tasaista vääntöä, 3.8.2016


Eilen nähtiin Kerttu Areenalla tämän vihreän kauden vihrein ottelu, kun kaksi örkkijoukkuetta otti mittaa toisistaan kauden viimeisessä (ja vihreimmässä) ottelussa. Molemmat joukkueet olivat hyvinkin tasaväkisiä, joten kummallekaan ei annettu mitään hyvityksiä. Myös örkeistä koostunut 24 000 -päinen yleisö jakaantui nätisti tasan. Ei juuri tasaisemmin siis voisi ottelu lähteä käyntiin. Savage Smashers arvottiin aloittajaksi ja New Orc Rangers ryhmittyi puolustamaan.

Paahtava helle helli katsojia, mutta pelaajille se saattaisi olla kohtalokasta. Smashers ei helteestä kuitenkaan piitannut, vaan lähti jo avauspotkun aikana liikkeelle. Kuten odottaa sopi, ottelu oli tasaista vääntöä. Smashersin heittäjät noukkivat pallon ja odottelivat takakentälle, kun keskikentällä rintamalinja aaltoili. Örkkejä kaatui nurmeen ja nousi ylös lyödäkseen takaisin. Lobb Longway kärsi nujakassa sen verran, että huilasi loppupelin. Darrog Ironhead tasasi vähän myöhemmin puntteja. Smashers heitti Pyhää Mariaa huudellen pallon pitkälle takakentälle tyhjään kohtaan, mutta sieltä sitä ei enää kukaan saanut noukittua ylös. Ugg Fast torppasi vielä jakson lopuksi yhden örkin sairastuvalle. Tauolle tilanteessa 0-0.

Toista jaksoa

Toista jaksoa

Rangers lähti toisella jaksolla hyökkäämään, mutta sitä ennen kuumuuden sekoittamat fanit kävivät ryntäämässä kentälle. Kolme Smashersin örkkiä ja yksi Rangersin örkki keräili itseään kentän pinnasta ennen kuin pallo laskeutui maahan. Dirr Flash puolestaan kannettiin sairastuvalle Smashersin toimesta. Aaltoilu jatkui keskikentällä, joskin ehkä hiukan voimakkaammin Smashersin kuin Rangersin päätyä kohti. Thr Farball noukki pallon itselleen ja erinäisissä häkkimuodostelmissa palloa kuskattiin eteen ja sivuille etsin sopivaa aukkoa. Twou Small toimi hetken aikaa häkin etunurkan kulmaörkkinäkin. Vastustajia saatiin aika mukavasti tyrmättyä ja työnnettyä yksi katsomoonkin, joten ylivoima alkoi kallistua Rangersin puolelle. Aika kuitenkin kului vääjäämättä, ja taklauspeli päätyi varsin usein yllättäviin itsensä tyrmäämisiin. Aivan viime hetkillä Smashers onnistui tunkeutumaan jälleen häkkiin ja pallon ympärillä oli tungosta. Rangers onnistui kuitenkin sen verran vastustajaa horjuttamaan, että Twou Small sai otettua häiriöttä Thr’n ojentaman pallon. Tämän jälkeen olikin tyhjä kenttä ennen maaliviivaa, mutta kovin pitkä oli matka. Kovasti pinnistelemällä Twou kuitenkin sai pallon kannettua maalin tehden 1-0 -voittomaalin. Smashersilla olisi vielä ollut yhden aloituksen verran aikaa juonia jotain, mutta tämä päätettiin jättää väliin paahtavassa kuumuudessa, joten ottelu päättyi Rangersin voittoon.

Lipputuloja kertyi 40 000 ja uusia fanejakin saatiin värvättyä vihreästä yleisöstä. Lobb Longwayn itsensä uhraaminen katsottiin merkittäväksi tapahtumaksi ja näin Lobb palkittiin parhaaksi pelaajaksi. Vakavilta vammoilta vältyttiin, joten loppupeleihin päästään ehjällä joukkueella.


Ottelu oli varsin tasaista vääntöä, kuten odottaa sopikin. Mitään suurempia virheitä tai onnistumisia ei oikein nähty. Jonkinlaisena kohokohtana block, blitz, block -yhdistelmällä katsomoon tönitty vastustajan blitzeri. Uusintaheitto tekisi varmaan poikaa, joukkue on sen verran kova, että tasoituksia ei enää saada ja ylimääräiselle uusinnalle olisi monesti käyttöä. Saisi tuota rahaakin johonkin käytettyä…


Khazad Guard

Khazad Guard

Ottelun tohinassa suoritin myös pikaisesti figuvaihtokaupan. Aiemmin ostamastani läjästä lähti kolme Kuolleiden armeijan metallisotilasta, lippua kantanut Boromir sekä kourallinen muovisia haradrimejä vaihdossa kahteen blisteriin Khazad Guardia. Rahaa ei tullut, mutta figujen määrä väheni ja muuttui ”käyttökelpoisempaan” suuntaan. Ihan kelpo kauppa siis tämäkin.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.