Taas tappio pronssipelissä, 10.8.2016


Kaunis sää houkutteli eilen Kerttu Areenan lehtereille 30 000 katsojaa pronssiotteluun New Orc Rangersin ja Konnankoipien välillä. Örkit olivat hienoinen ennakkosuosikki, katsojista niukka enemmistö kannatti heitä, kun taas sammakoille annettiin tasoitukseksi Slibli-tähtipelaaja sekä yksi täytemies.

Ottelu lähti räväkästi käyntiin, kun katsomosta heitetty kivi tyrmäsi yhden sammakoista. Se ei kuitenkaan hirveästi häirinnyt, pienen kyttäilyn ja rakentelun jälkeen oikeasta laidasta puskettiin läpi vauhdilla ja aloitusmaali näki päivänvalon vähän ennen ensimmäisen jakson puoliväliä. Örkit lähtivät rakentamaan omaa hyökkäystään, tutun innokaasti jo aloituspotkun kaartaessa ilmassa. Vastapuolen pelaajia saatiinkin varsin tehokkaasti maahan, mutta kovin nopeasti ne sieltä virkosivat. Pallokin saatiin hyppysiin, mutta puolustus piti ja sai hidastettua örkkejä riittävästi. Pallokin päätyi taas nurmen pintaan, josta Fou Speed sen ihan jakson lopulla nappasi ylös ja esitteli syöttelytaitojaan. Tämä ei kuitenkaan tulostauluun vaikuttanut, joten tauolle 1-0 -lukemissa.

Toisen jakson alkua

Toisen jakson alkua

Toiselle jaksolle New Orc Rangers valmentaja puhkui pelaajinsa uutta intoa ja kun aloituspotkukin jäi melkein keskiviivalle, niin hyökkäystä oli hyvä lähteä rakentamaan. Häkkiä puskettiin ensin läpi keskeltä, sitten koukattiin vasempaan laitaan, jonne kertyikin aikamoinen rykelmä pelaajia. Peli pysyi varsin taklauspitoisena, mutta pelaajamäärä kentällä ei juuri muuttunut, kovin pehmeitä olivat iskut. Hyökkäys junnasi paikoillaan sammakoiden rientäessä tielle. Lopulta maahan pudonneen pallon sai käsiinsä Twou Small, joka yritti puikkelehtia laidasta läpi – ja onnistuikin siinä. Hänet saatiin kuitenkin kiinni ja nurmenpintaan. Samaan aikaan örkit saatiin pidettyä etäällä tai nurmen pinnassa, joten Moogor Steelhandin rusikoinnistakaan ei ollut kuin kosmeettista apua. Hyvin tasainen ja tiukka ottelu päättyi siis Konnankoiville 1-0.

Ottelun parhaaksi pelaajaksi valittiin Moogor Steelhand, joka pääsikin heti ylimääräisiin harjoituksiin. Faneille tappio oli karvasta kalkkia, mutta kassaan kilahti rahaa kuitenkin 70 000 kultakolikkoa. Kaksi kautta ja kaksi tappiota pronssipelissä, ei kai tässä auta muuta kuin lähteä uuteen kauteen hieman muokatulla joukkueella.


Tasaista vääntöä oli ja kovasti paljon taklauksia, joilla ei kuitenkaan ollut kovin vakavia seuraamuksia. Kolmatta kertaa Slann-joukkue vastassa ja ensimmäinen tappio, kun kaksi edellistä oli aika selviä voittoja. Nyt tosin noppakin pyöri aika tasaisesti, joten taidon piikkiin tämä tappio voitaneen laittaa. Muutamia virheitäkin tuli tehtyä, lopun mylläkässä nostelin ehkä liian helposti pelaajat vain pystyyn, olisin yhdellä voinut myöhemmin koittaa blitziä tai ainakin koittaa tehdä liikkumisella vähän väljemmän etenemisväylän Twou Smallille.


Pelin jälkeen sain kaupattua parikymmentä LotRin figua, viime viikolla ostamastani paketista suurhaltiat, Elladanin, Elrohirin, Faramirin ja Haldirin 24 eurolla uudelle omistajalle. Tänään sovin kaupat kolmesta hobitista kolmella eurolla, joten ihan mukavasti olen saanut figuja kaupaksi ja rahaa vastineeksi.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s