Haudanhaamut, 16.8.2016


Barrow-wight

Barrow-wight

Tämä nelikko valmistui jo myöhään sunnuntai-iltana, mutta vasta eilen sain pikaisen tarkistusvilkaisun jälkeen otettua kuvat ja todettua nämä valmiiksi. Enkä sitten ehtinyt tänne enää kirjoittelemaan, joten vähän jälkijunassa taas. Mutta hei, kuitenkin valmiiksi maalattuja figuja pitkästä aikaa!

Nämä ovat siis Lord of the Ringsin Barrow-wightejä eli haudanhaamuja. Elokuvissahan näitä ei näy, nämä on tehty kirjalisenssillä ihan kai GW:n oman maun mukaan. Kirjan lukemisesta on sen verran aikaa, etten muista miltä nämä siellä kuvattiin, mutta ihan fiksun näköisiä nämä mielestäni ovat. Paketissa oli näitä yhteensä neljä, kahdessa eri asennossa. Muut figut (Tom, Kultamarja ja hobitit) maalasinkin jo aiemmin keväällä. Nämä oli tarkoitus maalata silloin samaan syssyyn, mutta ovat jääneet.

Siniharmaanvihreitä haamuja

Siniharmaanvihreitä haamuja

Haudanhaamut

Haudanhaamut

Värimaailman kanssa oli vähän hakemista, kun en ole haamua koskaan nähnyt. Jonkunlaista aavemaisuutta ja läpikuultavuutta näihin koitin saada lisäämällä siniharmaaseen pohjaväriin vihreää. Näyttivät kyllä melkein paremmalta siinä vaiheessa, kun oli vain harmaa maali ja sen päälle sininen muste. Vähän siinä kohtaa jo mietin, että mitäköhän mahtaa tulla, kun vihreää lisään… Vihreää tuli suunniteltua enemmän ja varsinkin kontrasti on aika kova, mutta jos ei paremmasta tiedä, niin eiköhän nämä menettele. Oli tarkoitus ottaa välivaiheesta kuva, mutta unohtuihan se.

Eikä nuo nyt niin pohjattoman huonojakaan ole, ehkä tuosta vihreästä jonkunlainen aavemainen hohde tulee mieleen. Haarniskat ja miekat eivät tietenkään ole aaveutuneet, ne ovat vain kulunutta metallia, jotta voivat haamukädellään lyödä vihulaista metallimiekalla.

Nyt olisi Hautakerojen skenaarioon kaikki tarvittavat figut valmiina, voisi sitäkin joskus kokeilla, niin saisi figuille käyttöä. Näitä haamujahan voi käyttää melko hyvin muissakin listoissa, mutta Tom ja kumppanit on vaikeammin pelattavissa. Eilen illalla otin työpöydälle keisarikunnan hilparimiehiä, ideana maalata jotain nopeasti maalattavaa…

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.