Taiteilua tiistaina, 23.8.2016


Empire Halberdiers

Empire Halberdiers

Tässä muutamana päivänä olen hieman ehtinyt jotain maalaamaankin, joten tässä pari kuvaa kehityksestä. Kyseessä siis joukko Keisarikunnan uskollisia halberdieerejä Warhammer Fantasy Battle -peliin. Yhteensä kymmenen, joista yksi on musikantti. Taitaa olla oikeasti militia-joukkojen rumpali, mutta sopinee aika hyvin tähän vähän parempaankin yksikköön. Tai yksiköihin. Tarkoitus on näitä maalata kolmella eri värityksellä kolmea eri yksikköä silmällä pitäen. Tämä sen takia, että olen aikoinani maalannut näitä samoja kavereita peräti viidellä eri teemalla. Nyt kun lisään nämä edellisten jatkoksi kolmella teemalla, niin saan laskujeni mukaan kolme käyttökelpoisen kokoista yksikköä.

IMG_7136

Keisarikunnan halberdieerejä

Näiden lisäksi on muutama lipunkantaja ja ainakin yksi kapteeni jossain odottamassa, eli yksiköt saavat vielä jossain vaiheessa vähän lisävahvistuksiakin. Toki, jos näitä perustaistelijoita saan haalittua lisää, niin pääsevät nekin joukon jatkoksi. Tosin näiden jälkeen täytyy keskittyä taas johonkin käyttökelpoisempaan maalattavaan, kuten vaikka LotRin rohanilaisiin, Faban kääpiöihin tai uuteen Blood Bowl -joukkueeseen. Valitsin nämä kuitenkin tällaiseksi tukevaksi välipalaksi, nämä kun ovat melko simppeleitä figuja ja nopeasti maalattavia, kunhan vaan sen pienenkin ajan jostain kaivan esiin. Nuo ovat nyt siinä vaiheessa, että seuraavaksi voin liimata hiekat alustaan ja sitten maalaan loput 3 tai 4 taistelijan ryhmissä, niin menee vähän sutjakkaammin.

Kilpien siirtokuvien kanssa joudun tekemään sellaisen ratkaisun, että niihin tulee vähän vaihtelua. Aiemmin käyttämäni ovat loppu, joten nämä uudet saavat vähän erilaiset kuviot kilpiinsä. Ehkä joskus hamassa tulevaisuudessa figuja on niin paljon, että saan ainakin eturiveihin yhtenevät kilvet…

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.