Uutisia Nulnista, 1.9.2016


Sain kuin sainkin eilen valmiiksi asti nuo paljon puhutut Kerisarikunnan kolme hilparimiestä.

Imperial Halberdiers

Imperial Halberdiers

Tässä he nyt sitten ovat, kolme nulnilaista taistelijaa. Aika lailla perusväreillä mentiin, sinistä ja mustaa siis. Kilpien siirtokuvien kanssa oli vähän säätämistä, mutta valitsin nyt valikoimistani tällaiset, yksi tarttui huonosti kiinni. Voi olla, että täytyy vielä nyt päivänvalossa tehdä pienet paikkaukset ja maalata punaisella vähän noita siirtokuvien rajoja piiloon. Vähän turhan selkeästi näkyvät nuo.

Mitään mestariteoksiahan nämä nyt varsinaisesti eivät ole, mutta eipä ollut tarkoituskaan. Ja harvemmin kai sitä rivimiehiä mestaritasolle maalataan kuitenkaan. Selkeä ja yhtenäinen ilme, suurimmat sutut pois. Silmien maalaamista taas mietin, mutta maalasin sitten, kun edellisilläkin figuilla kerran silmät on. Eihän niistä kovin nättejä sitten tullut.

Keisarikunnan hilparimiehet

Keisarikunnan hilparimiehet

Nulnilaisosasto

Nulnilaisosasto

Viimeisessä kuvassa näkyy sitten hieno viiden miehen yksikkö, joka on käsittääkseni pelikelpoinen ainakin vitoslaitoksen säännöissä. Kaksi noista on siis maalattu joskus yli 20 vuotta sitten. Tykkään melkein enemmän niiden keltaisesta enemmän (Sunburst Yellow valkoisen pohjamaalin päälle), mutta nyt päädyin vetämään Averland Sunsettiä pohjamaalin päälle, sitten Coat d’Armsin Sun Yellow’ta ja päälle vielä Yellow Inkiä. Ehkä ilman tuota Sunsettiä olisi tullut enemmän alkuperäisen näköistä ja muutenkin kirkkaampaa keltaista, nyt on tuollainen kellanruskeanoranssi tai jotain. Kilpitunnukset eivät ole kaikilla samanlaiset, johtuen siitä, että noita vanhoja mulla ei enää ole. Ehkä joskus näitä on sen verran monta, että saan eturiviin pelkästään näitä uudemmalla kilpikuvalla varustettuja hilparimiehiä, jolloin takarivi voi sitten olla kirjavammalla kuvituksella. Ehkä kilvet olisi voinut maalata muutenkin keltaiseksi tai mustaksi ja laittaa sitten vastavärisen siirtokuvan päälle, mutta kun – no te tiedätte – vanhoillakin on punaiset kilvet, niin kyllähän näilläkin sitten.

Seuraavaksi koitan saada maaleihin näitä samanlaisia, mutta Reiklandin väreissä. Niiltä on jo ihoalueet, kengät, alustat ja kilvet maalattu, joten valmista tulee nopeasti. Mukamas. Ensi viikolla koitan päästä jotain figupeliäkin pelaamaan, niin saatte vähän enemmän taas luettavaa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.